Coldplay billetter

Det engelske band Coldplay kommer til Danmark i løbet af 2016, hvor de giver to koncerter i Parken. Har du lyst til at opleve dem live, har du muligheden for at finde billetter til Coldplay koncerterne hos os.

De bliver afholdt d. 5. og 6. juli 2016 i Parken og de er efterhånden et meget velkendt navn for den garvede festivalgænger. De var bl.a. hovednavnet på Roskilde Festival i 2003 og 2009. De har besøgt Danmark og København mange gange – altid med stor succes.

Billetter til Coldplay i Danmark

Coldplay optræder i Parken i juli 2016 og sidste gang var i 2012. Her var ca. 50.000 til koncerten og alt blev meldt udsolgt. Vi forventer det samme sker i år og derfor skal du ikke vente for længe med at købe dine Coldplay billetter.

I oversigten kan du se hvornår de optræder og hvad priserne er. Det er lidt bemærkelsesværdigt at samme sted, kan have så forskellige priser, men det er blot din mulighed for at bestille de billigste.

UdbyderDatoPrisStedBilletter
Viagogo5. juli 20161.099 kr.ParkenKoncerten er afholdt
Viagogo6. juli 20161.399 kr.ParkenKoncerten er afholdt

 

Chris Martin holder stadig

Forsangeren Chris Martin har været i musikbranchen mange år, men holder stadigvæk 100 %. Det er de meldinger og feedback der har været på det seneste Coldplay har lavet. Med hits som “A Sky Full of Stars”, “Paradise” og “The Scientist” bliver der nok af velkendte og gode numre.

Det er en af de klare styrker ved ældre bands, de har mange hits at trække på og gensynets glæde kan give en rigtig fed koncertoplevelse. Samtidig ved man aldrig rigtig, hvilke numre der bliver spillet.

Vi tror på en god og underholdende koncert i Parken. Undertegnede overværede selv deres koncert til Roskilde Festival 2003 , hvor de leverede et rigtig godt show.

Sidst har vi fundet en video frem, så du kan få en fornemmelse af hvordan de er live. God fornøjelse!

Facts om Coldplay bandet

  • Medlemmer: Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman og Will Champion
  • Albums: Parachues, A Rush Blood to the Head, X&Y, Viva la Vida, Mylo Xylto, Ghost Stories, A Head Full of Dreams
  • Aktive siden 1997
  • Engelsk band med rødder i London
  • Hjemmeside: www.coldplay.com