Justin Bieber billetter

Leder du efter billetter til Justin Biebers næste koncert i Danmark? Han kommer til København i oktober 2016 og du skal være hurtig, hvis du skal have billetter. Seneste gang Bieber besøgte Danmark, har det været for fulde huse og Parken kommer helt sikkert til at blive spændt til bristepunktet d. 2. oktober.

Du kan finde koncert billetter til Justin Biebers koncert i 2016 via Billetkompagniet. Vi viser dig hvor du kan finde ledige billetter, så du kan komme afsted med veninderne, dine kollegaer eller hvem du foretrækker.

Koncert billetter til Justin Bieber i 2016

2. oktober 2016 – Parken

UdbyderDatoPrisStedBilletter
Viagogo2. oktober 20161.059 kr.ParkenKoncerten er afholdt
Billetlugen2. oktober 20162.540 kr. (VIP)ParkenKoncerten er afholdt

Et brag af et album

Der er ingen tvivl om at du kommer til at høre mange af hits’ne fra det seneste album Purpose (Deluxe). Det er et fantastisk album med numre som Sorry, What Do You Mean og I’ll Show You.

Der kommer ikke til at mange gode og velkendte numre. Justin Bieber har fået meget ros for hans seneste udgivelse og med god grund. Han viser sig fra sin bedste side og er for alvor ved at udvikle sig til én af de bedste på den amerikanske musikscene. I hvert fald vurderet ud fra antal kvindelige fans.

Billetterne er nu i salg og kan bl.a. købes hos Viagogo.dk, men der ender helt sikkert med at blive udsolgt. Du bør derfor være ude i god tid, hvis du gerne vil være sikker på at få billetter til Justin Bieber koncerten.

Det kan du glæde dig til

Justin Bieber har tidligere fremført både What Do You Mean og Sorry, i forbindelse med The Ellen Show. Du kan se de to optrædener her for at få et indtryk af, hvordan han er live og hvad du kan glæde dig til.

Der skal nok være rigeligt med skrigende tøser og god stemning på lægterne.

‘What Do You Mean’ live

‘Sorry’ performance – samme scene og sted