Arsenal – Bayern München 7. marts 2017

Det er igen blevet Arsenal og Bayern München som er udtrukket mod hinanden og vi ser frem mod et spændende og forhåbentlig målrigt opgør. Historisk set er det ofte returopgørene der giver de bedste kampe og mest spændende momenter.

Det vil derfor være et rigtig godt valg, at besøge London og Emirates Stadium. Du kan finde billetter til Arsenal – Bayern München via denne side.

Billetter til Arsenal vs. Bayern München – andet CL opgør

I vores oversigt kan du se billetpriser og forhandlere af fodboldbilletter til Arsenal vs. Bayern München. Det er ikke første gang de to hold møder hinanden i Champions League og det er bestemt Arsenal som har revanche til gode. Om de formår at avancere kan du se live på Emirates Stadium. Et godt valg hvis du alligevel skal til London, eller ønsker at opleve en CL storkamp på nærmeste hold.

UdbyderPrisMed hotelBesøg
Ticket2n/aNejBesøg ››
Olka Express3.237JABesøg ››

Vi opdaterer løbende priserne så vidt muligt.

 

Book hotel tæt på stadion

Vælger du at tage til London for at overvære Champions League opgøret mellem Arsenal og Bayern München, bør du helt sikkert booke et hotel tæt på stadion. Vi taler af erfaring. Der er langt fra den ene til den anden ende af London, så det er bestemt værd at overveje.

Netop fordi CL opgøret er en midtugekamp, bør du have gode chancer for at finde et nærliggende hotel. Selvom det altid vil være en fordel at være i god tid, så alle muligheder er åbne.

I London er der meget at lave, med alt lige fra shopping til seværdigheder og kulturelle oplevelser. Du har derfor mange valgmuligheder, hvis du ønsker at gøre en længere tur ud af det.