Bayern München – Arsenal 15. februar 2017

Man kan med rette sige at Bayern og Arsenal er to af de mest velspillende hold i Champions League, omend det er noget tid siden at holdende har løftet trofæet. Specielt de tyske mestre vil føle det er på høje tid og de må ligeledes regnes blandt topfavoritterne.

Arsenal kommer på en rigtig svær opgave, men ingen af holdene er kendte for at pakke sig. Vil du gerne se kampen på nærmeste hold? Så kan du finde billetter til Bayern München vs. Arsenal og deres første CL opgør lige her.

Billetter til Bayern vs. Arsenal – første CL opgør

Allianz Arena er et rigtig flot stadion og der er altid fantastisk stemning på de tyske stadions. Du får derfor en helt speciel oplevelse, hvis du vælger at købe fodboldbilletter til kampen Bayern München – Arsenal. Man ved aldrig hvad hjemmeholdet kan finde på.

Det bliver formegentlig en tæt og velspillet kamp, men rammer Bayern deres topniveau, kan det godt blive en hed aften for det engelske hold. Se priser og meget mere her.

UdbyderPrisMed hotelBesøg
Ticket2n/aNejBesøg ››
Olka Express3.237JABesøg ››

Vi opdaterer løbende priserne så vidt muligt.

 

Hvad kan jeg ellers lave i München?

Er du i tvivl om hvad du ellers kan lave i München? Der er gode grunde til at planlægge en tur der varer mere end 1-2 dage, for det er en by med lidt af hvert. Du kan tage på museer, opleve det tyske natteliv eller få en kulturel oplevelse. Der er mange flotte bygningsværker, kirker og lignende i München.

Få gode ideer og inspiration på Tripadvisor. Det kan enten være du ønsker at lave ting før/efter kampen, eller at din kæreste skal finde på noget at lave, imens du tager til CL-fodbold. Man kan kombinere opholdet som man foretrækker.