Optakt til Champions League kvartfinaler

Hvem går videre? Vi giver dig vores bud

Det er i aften at Champions League kvartfinalerne bliver fløjtet i gang, med 4 rigtig spændende opgør forude. Ligesom med ottendedelsfinalerne, har Billetkompagniet givet vores bud på hvem der går videre.

I dette stadie af turneringen kan én dårlig kamp koste dyrt, så selvom nogle opgør kan virke forudsigelige på papiret, kan altid ske i fodbold. Vi varmer op til midtugens CL kvartfinaler ved at se på de fire opgør.

Vores bud på videre avancement

Vores seneste forudsigelse om udfaldet i ottendedelsfinalerne var en stor succes, med 7 ud af 8 rigtige. Den kritiske fodboldfan vil nok påstå, at kampene var relativ nemme at forudsige. Det var kun Zenit der skuffede os, men det var ikke meget der manglede, før de have avanceret.

Her et blik på de kommende 4 kvartfinalekampe i Champions League.

Bayern München – Benfica

5. og 13. april 2016

Bayern starter på hjemmebane, hvor det bliver afgørende med et godt udgangspunkt. Guardiola har været ude at rose Benfica’s forsvar, så tyskerne vil helt sikkert have en stor interesse i at holde nullet. Lukker de først 1-2 mål ind, vil det kræve en sejrsmargin, for at skabe et godt udgangspunkt.

Benfica har efterhånden stolte traditioner i de europæiske turneringer, med flere finalepladser i Europa League. Det er kun finaleopgør mod Sevilla og Chelsea, der har holdt dem væk fra trofæet. De ved med andre ord, hvordan man spiller disse europæiske kampe.

Det bliver uden tvivl sværere for Bayern München, end de fleste tror og vi er sikre på at den samlede målscore bliver tæt. Men i sidste ende har Guardiolas tropper mere kvalitet og erfaring, hvilket bør give dem en plads i semifinalen.

Ønsker du at overvære kampen fra første række, kan du finde Bayern vs. Benfica billetter her.

Vores bud: Bayern München

Barcelona – Atletico Madrid 

Næste kamp tirsdag aften, er et rent spansk opgør. Det står mellem Barcelona og Atletico Madrid, der altid har for vane at spille tætte og intense opgør. Al fornuft, statistik og formbarometre peger på Barca, men alle hold frygter Atletico.

De har nemlig en aggressiv spillestil og en fantastisk defensiv, der kan være svær at nedbryde. Dette krydret med offensive profiler som Griezmann og Koke. Det bliver hverken en sjov eller nem kvartfinale for FC Barcelona, men vi forventer alligevel de går videre. Hjemmekampen bliver vigtig for at skabe et godt udgangspunkt, så Atletico er tvunget frem på banen i returopgøret.

5. og 13. april 2016

Vores bud: Barcelona

PSG – Manchester City

6. og 12. april 2016

Onsdag aften mødes PSG og Manchester City i den første kamp. Det er kampen mellem to nyrige storklubber, der har spenderet milliarder de senere år. Det store spørgsmål er hvem der har brugt pengene bedst?

Vi mener klart at Paris Saint Germain har den bedste trup og den bedste sammensætning af spillere. Med en Zlatan i topform forventer vi også at de tager pladsen i semifinalen. Skønt en flot udesejr mod Bournemouth i weekenden, er Manchester City langt fra storformen og fordoms styrke.

De kæmper ikke om mesterskabet, men om at fastholde 4. pladsen i ligaen og så er aldrende profiler som Yaya Toure og Kompany over deres bedste niveau. Alt i alt bør PSG være stærke nok til at gå videre.

Har du lyst til en kort ferie i Paris eller Manchester? Så kan du finde PSG vs. Man City billetter her.

Vores bud: PSG

Wolfsburg – Real Madrid

Sidst har vi det mest forudsigelige opgør, mellem tyske Wolfsburg og spanske Real Madrid. Det mest positive ved dette opgør er, at Wolfsburg starter på hjemmebane, hvor de plejer at være rigtig stærke. De har offensiven til at kunne true Madrid-mandskabet og får de et godt udgangspunkt, kan alt ske.

De er tvunget til mindst at få uafgjort hjemme, hvis de vil fastholde et realistisk håb om videre avancement. For den positive seer er det godt at vide, Wolfsburg kan være skræmmende i kontrafasen. Det så vi tidligere i Champions League mod Manchester United. Så kommer de til Bernabeu med et fornuftigt resultat, vil der fortsat være spænding.

Vi har dog svært ved at se spændingen holde helt til slutfløjtet i 2. kamp, hvorfor Real Madrid er vores bud på den sidste semifinalist.

6. og 12. april 2016

Vores bud: Real Madrid