Vil du fejre nytår i udlandet?

Overvejer du at holde nytår i udlandet i år? Der er rigtig mange danskere der hvert år rejser til udlandet, når nytåret skal skydes ind. De byer som hitter er blandt andet Berlin, Paris og London, og med god grund, da disse byer både er smukke og spændende.

Hvis du overvejer at rejse ud, har vi samlet en række af de aktiviteter, der kan give dig en helt speciel oplevelse.

Aktiviteter under nytårsferien

Billetkompagniet kommer her med nogle af de mest spændende aktiviteter, du kan lave under nytårsferien:

– Fodboldkamp i Premier League

Hvis du alligevel skal afsted til udlandet, hvorfor så ikke benytte nytårsferien til at se Premier League? Det er især en velegnet aktivitet for fodboldinteresserede, og så er man garanteret nogle fede minder for livet. Udover at komme til et nyt land og opleve en masse forskellige ting, så er det også fedt at kunne kombinere det med sin interesse for fodbold.

Se kommende kampe og Premier League billetter her.

 

– Koncert før/efter nytår

I udlandet er der ofte koncerter der er forbundet med nytårsaften, og som man kan tage til på selve dagen. Det er en oplevelse for livet, og noget som man sjældent vil glemme. Derudover er der masser af andre mennesker man kan feste igennem med, og stemningen er ikke til at tage fejl af eller gå glip af.

Det kan derfor være en rigtig sjov og fed oplevelse at tage til en koncert, enten før eller efter nytår, og du er garanteret et brag af en fest – bogstavelig talt!

Læs også: Guide til køb af koncertbilletter.

 

Få en unik oplevelse med masser af minder

Det er bare ikke det samme at fejre nytår i Danmark som i udlandet. Der er flere ting at se i udlandet, og hvis du vælger et land med eksotiske omgivelser, er der intet der slår følelse af at sidde ved poolen og nyde tilværelsen. Derudover er der mange muligheder for at få en god tur ud af det, med masser af fantastiske oplevelser og minder for livet.

Man er som regel i udlandet et par dage, så udover en uforglemmelig nytårsaften, så er du også sikret nogle spændende dage i et fremmed land, hvor der vil være en masse nye oplevelser.

Bidrag gerne med andre aktiviteter du kan anbefale? Så vil vi overveje at tilføje dem i denne artikel.