Adele billetter

Adele er en af de mest populære og anerkendte sangerinder lige nu. Efter utallige hits og flere gode albums, kan hun nu med rette anses som én af de helt store kunstnere.

De færreste kan matche hendes sangstemme og derfor kan du godt forvente en koncert, der bliver både rørende, imponerende og en musikalsk oplevelse. Hun kan røre folk som de færreste kan og derfor har vi store forventninger til Adeles koncerter.

Find billetter til Adele koncert

Vil du gerne have billetter til Adeles koncerter, kan du nemt finde det via vores oversigt, i perioder hvor det er aktuelt. Sidst hun var i Danmark var 2016, hvor hun optrådte i Herning og Forum. Vi opdaterer vores oversigter så snart hun afholder koncert i Danmark igen.

UdbyderDatoPrisStedBilletter
-3. maj 20162.536 kr.ForumKoncerten er afholdt
-4. maj 20161.898 kr.HerningKoncerten er afholdt

 

Adeles senere koncerter i Danmark

Tirsdag d. 3. maj i Forum

Adele giver koncert i Forum tirsdag d. 3. maj i 2016 og det bliver hendes første af to koncerter i Danmark. Festen starter kl. 20.00 og det bliver helt sikkert en god musikalsk oplevelse, når en af de bedste sangstemmer gæster landet.

Forum plejer at give gode rammer for vellykkede koncerter og hvis du gerne vil have første paket, skal du nok regne med at komme tidligt. Lige nu er der kun få billetter tilbage, så det gælder om at skynde sig!

Onsdag d. 4. maj i Herning – Jyske Bank Boxen

Dagen efter, onsdag d. 4. maj 2016 optræder Adele i Jyske Bank Boxen i Herning. Uanset hvor du bor, har du altså ikke langt til en Adele koncert. Denne aften starter showet kl. 18.00 og det kan derfor være, at du allerede nu skal spekulere i at tage tidligt fri fra arbejde.

Prisen for billetterne er billigere i Herning, som det fremgår af oversigten, og du kan så selv overveje hvor du foretrækker at opleve den engelske sangfugl.

Få billetter tilbage!

Der er desværre allerede ved at være udsolgt af billetter til Adele koncerten begge steder, så det gælder om at være hurtigt. Det er ikke til at vide hvornår hun kommer til Danmark igen, men der kan godt gå flere år imellem.

Der er ingen tvivl om at de sidste billetter hurtigt forsvinder, når vi nærmer os maj og når der i højere grad kommer omtale af koncerten. Du bør derfor ikke vente for længe, hvis du vil være sikker på at komme afsted.

Vi slutter af med en video med en af hendes mest kendte liveperformances, hvor man virkelig kan fornemme hendes enorme stemme. Klippet har fået over 150 millioner visninger: