Billetter til Bayern München

De seneste år har Bayern München spillet noget af det mest underholdende fodbold i verden, men selv før den tyske klub gik over til en mere publikumsvenlig spillestil var de populære hos mange danskere.

Da distancen til den tyske by ikke er overvældende fra Danmark, er der også rig mulighed for at komme ned og se stjernerne i aktion. Vi gør det nemt for dig at finde ledige fodboldbilletter til deres kampe og så får du alt du bør vide om stadion, transport mv.

Fodboldbilletter til Bayern München kampe

UdbyderLedige billetterMed hotelFind fodboldbilletter
Olka ExpressJAJABesøg ››
Ticket2JANejBesøg ››

 

Fakta om fodboldklubben Bayern München

Navne: Fußball-Club Bayern München e.V, FC Bayern München, eller bare FC Bayern.

Kælenavne: Die Bayern, Stern de Südens (Sydens Stjerner), Die Roten (De Røde) eller FC Hollywood.

Oprettet: FC Bayern blev oprettet i 1900 af 11 fodboldspillere med Franz John, som var en tysk fotograf, i spidsen.

Manager: Pep Guardiola. Guardiola er en spansk tidligere fodboldspiller, der spillede det meste af sin karriere som defensiv midtbane hos Barcelona. Han nåede hele 263 kampe for Barcelona og har også tidligere været træner for klubben med stor succes. I 2013 overtog han trænerposten i Bayern München. I sin første sæson som træner for klubben, vandt han Bundesligaen, DFB-pokalen, UEFA Super Cup og FIFA Club World Cup.

Mesterskabstitler: Bayern München er det mest succesfulde hold i Tysklands historie med 25 Bundesliga-trofæer og 17 DFB-Pokaler. I international sammenhæng er Bayern München også en af de største klubber gennem tiderne med fem Champions League/European Cup-trofæer og utallige andre internationale sejre. De har desuden vundet 7 af de seneste 11 sæsoner i Bundesligaen og er også favoritter til at vinde den kommende sæson.

Største spillere: Gennem årene har en række af store spillere haft deres gang i den tyske klub. Og rigtig mange af dem har været tyskere, som også har haft store karrierer på landsholdet. Den måske største spillede for Bayern München i 1970’erne, hvor klubben havde sin storhedstid og blandt andet vandt European Cup tre gange. Han hed Franz Beckenbauer og er den dag i dag stadigvæk kendt som en af de største spillere gennem tiderne. Han var blandt andet den første spiller nogensinde til både at vinde VM, EM og European Cup og blev også valgt som Europas bedste spiller to gange i sin karriere. Senere har store spillere som Lothar Matthäus og Oliver Kahn også spillet for Bayern München.

Danske spillere: I samme periode som legenderne Franz Beckenbauer og Gerd Müller spillede for Bayern München, var højre back på holdet besat af danskeren Johnny Hansen, som var med til at vinde European Cup tre gange i streg og det tyske mesterskab tre gange. Brian Laudrup har også vundet det tyske mesterskab med Bayern München, da han spillede for holdet i perioden 1990-1992.

Billetkontor kontakt: Telefon: +49 (0) 89 699 31 333. E-mail: tickets@fcb.de.

Fanshop: Bayern Münchens fanshop hedder Megastore og ligger i Allianz Arena. Den har åbent 10-18 mandag til lørdag. På kampdage åbner Megastore 2,5 time før kampstart og lukker igen én time efter slutfløjtet.

Transport: Hvis du befinder dig i centrum af München er det lettest at tage U-bahn fra Senlinger Tor. Linje U6 mod Garching, Forschungszentrum går hvert 10. minut, og hvis du hopper af ved Fröttmaning, er der kun en kilometer til fods til Allianz Arena.

Stadion: Bayern Münchens hjemmebane hedder Allianz Arena og har plads til 75.024 tilskuere. Det store stadion åbnede i 2005 og har kostet 340 millioner euro at opføre. Det er det tredjestørste stadion i Tyskland efter Sigual Iduna Park i Dortmund og Olympiastadion i Berlin. Udover at være hjemmebane for Bayern München spiller den anden professionelle fodboldklub TSV 1860 München også på Allianz Arena. I videoen herunder kan du se Bayern Münchens hjemmebane.