Billetter til Nickelback

Nickelback har det seneste årti lavet stribevis af hits, som du helt sikkert har hørt i radio, tv og måske også live til koncert eller på festivaler.

Den canadiske gruppe har flere gange haft sange på hitlisterne i Danmark og USA, og hvis du godt kunne tænke dig at opleve dem live, får du forhåbentlig snart chancen igen. Seneste besøg var i 2015, hvor rockgruppen optrådte i Herning.

Aktuelle billetter til Nickelback koncert

Koncerten er afholdt, vil opdaterer oversigten næste gang de kommer til Danmark.

UdbyderDatoPrisStedFind koncertbilletter
-1. oktober992 kr. HerningKoncerten er afholdt

 

Fakta om bandet

Navn: Navnet Nickelback kommer fra bassist Mike Kroeger, som da gruppen blev dannet arbejdede på en Starbucks, hvor han gang på gang sagde til kunder: ”Here’s your nickel back”. Gruppen er også kendt som Village Idiots.

Medlemmer: Gruppen består af fire medlemmer. Forsanger Chad Kroeger, på guitarist og keyboard Ryan Peake, bassist Mike Kroeger og trommer Daniel Adair. Tidligere har Brandon Kroeger, Mitch Guindon og Ryan Vikedal også været medlemmer af bandet.

Historie: Nickelback blev dannet i begyndelsen af 1990’erne som Village Idiots af Chad Kroeger, Mike Kroeger, Brandon Kroeger og Ryan Peake og spillede dengang covers af Led Zeppelin og Metallica. Omkring 1995 skiftede de navn til Nickelback og indspille deres første EP i 1996, som hed Hesher. Pengene fik de fra Chad og Mike Kroegers far. Samme år indspillede Nickelback deres første cd. I 1997 forlod Brandon Kroeger bandet og blev erstattet af Mitch Guindon, som dog kun var med i bandet til 1998, hvor han blev erstattet af Ryan Vikedal. Han var medlem af bandet indtil 2005, hvor Daniel Adair overtog hans plads som trommeslager. I 1999 underskrev gruppen en pladekontrakt med EMI Canada og Roadrunner Records. Hos disse pladeselskaber lavede Nickelback hele fem plader, som indeholder hit som ”Photograph”, ”Rock Star” og ”How You Remind Me”. I forbindelse med deres syvende album skiltes de dog med EMI Canada og skrev under på en kontrakt med Universal Music Canada i stedet.

Største hits: Nickelback har haft mange sange højt oppe på hitlister i både Canada, USA og Danmark, men deres første store hit ”How Yo Remind Me” er måske også det største. Det toppede de fleste hitlister, da det udkom i 2001 og blev endda den bedste sang på Billboard Hot 100 i 2002. Også sangene ”Rockstar” og ”Photograph” toppede længe hitlisterne, da de udkom i 2005.

I videoen herunder kan du høre Nickelbacks hit ”How You Remind Me”.

Albums:
Curb (1996)
The State (1999)
Silver Side Up (2001)
The Long Road (2003)
All the Right Reasons (2005)
Dark Horse (2008)
Here and Now (2011)
No Fixed Address (2014)

Priser: Nickelback har solgt over 50 millioner albummer i hele verden, hvilket gør dem til et af de bedst sælgende canadiske bands nogensinde. Deres hit ”How You Remind Me” er blevet kåret til den bedst sælgende rocksang i 2000’erne, og var desuden også den mest hørte i samme årti. Nickelback har vundet i alt 245 forskellige priser heriblandt to American Music Awards, seks Billboard Music Awards og 12 canadiske Juno Awards.

Koncerten i Herning: Efter udgivelsen af albummet ”No Fixed Address” annoncerede Nickelback en turne, som blandt andet lægger vejen forbi Danmark i 2015. Nærmere bestemt finder koncerten sted i Jyske Bank Boxen i Herning den 5. oktober 2015, og der er stadigvæk billetter at få, hvis du skulle være interesseret.

I videoen kan du se Nickelback optræde live med sangen ”Photograph”.