Coldplay billetter

Det engelske band Coldplay kommer jævnligt til Danmark. Har du lyst til at opleve dem live, har du muligheden for at finde billetter til Coldplay koncerterne hos os.

De har besøgt Danmark og København mange gange – altid med stor succes. Aktuelt er der ingen koncert på vej, men vi holder dig opdateret så snart Coldplay afholder koncert igen.

Billetter til Coldplay i Danmark

I oversigten kan du se hvornår Coldplay optræder og hvad priserne er. Oversigten opdateres så snart de kommer til Danmark og du får mulighed for at købe billetter til Coldplay koncerten.

UdbyderDatoPrisStedBilletter
-5. juli 20161.099 kr.ParkenKoncerten er afholdt
-6. juli 20161.399 kr.ParkenKoncerten er afholdt

 

Chris Martin holder stadig

Forsangeren Chris Martin har været i musikbranchen mange år, men holder stadigvæk 100 %. Det er de meldinger og feedback der har været på det seneste Coldplay har lavet. Med hits som “A Sky Full of Stars”, “Paradise” og “The Scientist” bliver der nok af velkendte og gode numre.

Det er en af de klare styrker ved ældre bands, de har mange hits at trække på og gensynets glæde kan give en rigtig fed koncertoplevelse. Samtidig ved man aldrig rigtig, hvilke numre der bliver spillet.

Vi tror på en god og underholdende koncert i Parken. Undertegnede overværede selv deres koncert til Roskilde Festival 2003 , hvor de leverede et rigtig godt show.

Sidst har vi fundet en video frem, så du kan få en fornemmelse af hvordan de er live. God fornøjelse!

Facts om Coldplay bandet

  • Medlemmer: Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman og Will Champion
  • Albums: Parachues, A Rush Blood to the Head, X&Y, Viva la Vida, Mylo Xylto, Ghost Stories, A Head Full of Dreams
  • Aktive siden 1997
  • Engelsk band med rødder i London
  • Hjemmeside: www.coldplay.com