Billetter til Take That

Take That er et af Storbritanniens mest kendte popgrupper og var i starten af 1990’erne et af de mest populære popbands i verden. I 1996 gik gruppens medlemmer hver til sit, men i 2006 blev de genforenet til stor fryd for fans verden over, der igen kunne opleve dem på turné.

Sidst de var i Danmark, var 2015 i Herning. Vi holder dig opdateret så snart de kommer til Danmark igen.

Aktuelle billetter til Take That

UdbyderDatoPrisStedFind koncertbilletter
-1. oktober992 kr. HerningKoncerten er afholdt
-2. oktober508 kr. Arena HamborgKoncerten er afholdt

 

Relaterede kunstnere: Coldplay koncert og Justin Bieber koncert

Fakta om bandet

Dannelse: Take That blev dannet i 1990 og blev bygget op omkring forsanger Gary Barlow, der havde optrådt siden han var 15. Udover ham bestod Take That oprindeligt af Howard Donald, som var det ældste medlem af boybandet, Jason Orange, Mark Owen og den yngste deltager i bandet Robbie Williams. I 1990-1992 lavede bandet deres første album, som hed Take That & Party og blandt andet bestod af deres første top 10-hit i Storbritannien, som hed ”It Only Takes a Minute”. Fra deres andet album, der udkom i 1993 og hed ”Everything Changes”, lå hele fire sange nummer 1 i Storbritannien og i årene efter blev bandet verdenskendt. Det førte til deres første verdensturné i 1995 og efterfølgende endnu et album, som blandt andet indeholdt deres største hit, ”Back for Good”.

Splittelse: I 1995 var Robbie Williams stofmisbrug eskaleret i en sådan grad, at bandet var nødt til at stille ham et ultimatum: Enten forlod han Take That, eller også stoppede han sit misbrug. Robbie Williams valgte at forlade gruppen, da han var træt af Gary Barlows lederskab, og startede i stedet sin solokarriere, som han havde stor succes med. I 1996 gik gruppen fra hinanden og gav, hvad alle troede skulle være deres sidste koncert i Amsterdam.

Genforening: Men et årti senere annoncerede Take That en turné uden Robbie Williams, som skulle tage bandet verden rundt. I 2006 skrev gruppen under på en pladekontrakt med Polydor Records, som førte til albummet ”Beautiful World”, som blandt andet indeholdt hittet ”Patience”, der strøg til tops tå den engelske hitliste. I 2010 annoncerede bandet, at Robbie Williams var tilbage og udgave et album som den oprindelige kvintet. I 2014 forlod Robbie Williams dog Take That for anden gang, men denne gang var det, fordi han skulle have sin anden søn, og Take That bekræftede, at han altid var velkommen til at være med i bandet igen. Også Jason Orange forlod bandet i 2014, så det i dag består af trioen Gary Barlow, Howard Donald og Mark Owen.

Priser:  Take That har flere gange haft sange øverst på hitlisterne i Storbritannien og også enkelte gange i resten af verden. De har vundet mange priser gennem tiderne. Blandt andet har de vundet to MTV Europe Music Awards for Bedste Gruppe og Bedste Liveoptræden og med ”Back for Good” vandt de Billboards International Hit of the Year.

Koncerten i Danmark: Take That er på verdensturné i 2015 og lægger vejen forbi Jyske Bank BOXEN i Herning den 1. oktober 2015. Du har mulighed for at få billetter, hvilket du kan læse mere om herover.

Største hits: Take That har leveret hit på hit både med og uden Robbie Williams, men deres suverænt største hit må siges at være ”Back For Good”, som lå nummer 1 i hele 31 forskellige lande, og som den eneste sang af gruppen nåede i top 10 i USA. Også deres comeback-sang ”Patience” var et stort hit, som blev nummer 1 i Storbritannien, Tyskland, Spanien og Schweiz og også nåede i top 10 i Danmark.

I videoerne herunder kan du høre de store hit ”Back For Good” og ”Patience”.