Billetter til Manchester United

Manchester United er en af de absolut største klubber i verden og har gennem tiderne budt på underholdning i verdensklasse af nogle af de bedste fodboldspillere.

Drømmer du om at komme til Old Trafford og se fodbold på drømmenes teater? Så har du nu muligheden for at købe fodboldbilletter til deres kampe i Premier League 2023/2024.

Fodboldbilletter til Man Utd kampe

UdbyderLedige billetterMed hotelFind fodboldbilletter
Ticket2JANejFind billetter ››
Olka ExpressJAJAFind billetter ››

 

Populære Manchester United kampe i 2023/2024

HjemmeUdeDatoBilletpriser
Man UtdChelsea6. december 2023Sammenlign priser
LiverpoolMan Utd16. december 2023Sammenlign priser
Man UtdEverton9. marts 2024Sammenlign priser

 

Info om klubben

Navne: Manchester United Football Club

Kælenavn: The Red Devils eller De Røde Djævle (på dansk)

Stadion: Old Trafford er hjemmebane for byens ene hold, og har plads til hele 75.635 tilskuere, hvilket gør Old Trafford til næststørste fodboldstadion i England. Stadionet blev bygget i 1910 og har været Manchester Uniteds hjemmebane siden. Mellem 1941 og 1949 delte United hjemmebane med Manchester City på grund af bombeskader fra krigen.

I videoen herunder kan du opleve en smule af stemningen fra Old Trafford.

Grundlæggelsen: Manchester United blev grundlagt i 1878 som Newton Health LYR Football Club af Lancashire and Yorkshire Railway (LYR). I begyndelsen spillede de kun mod andre jernbaneselskaber, men i 1880 spillede de deres første officielle kamp mod Bolton Wanderers, som de dog tabte 0-6. Først den 24. april 1902 blev Manchester United født, og i 1906 rykkede de op i Englands bedste række, som de vandt for første gang i 1908.

Manager: Erik ten Haag.

Tidligere manager: Ole Gunnar Solskjær, nordmanden er en legende blandt klubbens fans og efter en god periode som manager, gik den ikke længere. Louis van Gaal er en hollandsk fodboldmanager, som har haft stor succes i forskellige klubber. Hans første store succes som manager kom i hans tid i Ajax fra 1991-1997, hvor han vandt Eresdivisie tre gange, UEFA Cup og Champions League med holdet. Efter det var han i Barcelona, AZ, på det hollandske landshold og i Bayern München, hvor han alle steder havde mere eller mindre succes, før han endte i Manchester i 2014. Han startede uden den store succes i Manchester, men endte alligevel sidste sæson på en fjerdeplads, tre placeringer bedre end året før.

Mesterskabstitler: Manchester United har vundet trofæer på stribe i sine mange år som fodboldklub. De har vundet den bedste engelske række 20 gange, FA Cup 11 gange, Champions League tre gange og FIFA Club World Cup en enkelt gang.

Største spillere: Der har spillet verdensstjerne som David Beckham, Cristiano Ronaldo og George Best i Manchesters røde trøje, men den største og måske mest dedikerede af dem alle må være klubbens nuværende assistenttræner, Ryan Giggs. Ryan Giggs har spillet hele sin karriere fra 1990-2014 i klubben og nåede hele 963 kampe i Manchester-trøjen. Han scorede 161 mål og har vundet alt der er at vinde med Manchester United. Han har vundet Premier League 13 gange, FA Cup fire gange og Champions League to gange. Den mest scorende spiller gennem tiden er Bobby Charlton, der nåede at score 249 mål i 758 kampe mellem 1956-1973. Wayne Rooney, som stadigvæk spiller for klubben, kan dog nå at slå rekorden, hvis han scorer 20 mål, inden han stopper karrieren.

Danske spillere: Mange danske spillere har spillet for Manchester United, men der er en, der har et helt særligt sted i mange Manchester-fans hjerter. Peter Schmeichel stod på mål for klubben fra 1991-1999 og er set af mange, som den bedte målmand, Manchester nogensinde har haft. Mange ser ham faktisk som den bedste målmand i Premier League nogensinde, og han er også med i den engelske Hall of Fame.

Billetkontor kontakt: E-mail: tickets@manutd.co.uk. Telefon: +44 (0) 161 868 8000

Fanshop: Manchester United Megastore ligger ved Old Trafford og har åbent mandag til lørdag fra 9:30-18 og søndag fra 11-17.

Transport: Hvis du befinder dig i centrum af Manchester og gerne vil til Old Trafford, er det lettest at tage metroen. Den går fra stationen Deansgate-Castlefield mod Altrincham Station, og efter 8 minutters kørsel kan du stå af ved stationen Old Trafford, hvor du kan gå til stadion fra.