Billetter til Liverpool kampe

Siden storhedstiden i 1980’erne har Liverpool været et af de mest elskede hold i Premier League. Specielt i Danmark fik holdet mange fans, og det lader til at den ældre generation, der husker det stærke Liverpoolhold fra 1980’erne.

Klubben har mange danske fans og stemningen på Anfield er helt uovertruffen. Det skal bare opleves! Vi gør det nemt for dig at finde fodboldbilletter til Liverpools kampe.

Fodboldbilletter til Liverpool FC

UdbyderLedige billetterMed hotelFind fodboldbilletter
Ticket2JANejFind billetter ››
Olka ExpressJAJAFind billetter ››

 

Fakta om Liverpool FC

Navn: Liverpool Football Club

Kælenavne: The Reds (De Røde) eller bare LFC.

Grundlæggelsen: Liverpool blev grundlagt i 1892 efter en uoverensstemmelse mellem Evertons bestyrelse og John Houlding, som ejede Anfield. Han oprettede derfor Liverpool FC og lod dem bruge Anfield som hjemmebane, hvilket de har gjort lige siden. Klubben rykkede hurtigt op i den bedste række, som de vandt for første gang i 1901.

Manager: Jurgen Klopp er kommet til fra Dortmund og har indtil videre afløst Brendan Rodgers med stor succes. Brendan Rodgers var manager for Liverpool siden 2012. Han er fra Nordirland, og har været træner siden 2008. Før han kom til klubben var han træner i Swansea, hvor han skaffede klubben en oprykning til Premier League som den første walisiske klub nogensinde. Efter han kom til Liverpool er det ikke blevet til de store resultater, men i sæsonen 2013-2014 sluttede klubben som nummer to efter en sæson med tredje-flest mål scoret i en sæson nogensinde i Premier League. Tiden vil vise hvilke meritter tyske Jurgen Klopp kan skrive på sit CV.

Mesterskabstitler: Selvom det efterhånden er et stykket tid siden, Liverpool har vundet et trofæ, er klubben stadigvæk en af de mest succesfulde klubber nogensinde. De har vundet den bedste engelske række hele 18 gange, hvor 11 af disse sejre var i perioden 1972-1990. Klubben har også vundet FA Cup syv gange og Champions League imponerende fem gange, mens UEFA Cup er blevet vundet tre gange. I 1983-1984 vandt Liverpool både Premier League, League Cup og European Cup i samme sæson.

Største spillere: Rigtig mange klassespillere har spillet i Liverpool og mange af dem er engelske. Spilleren med flest kampe for klubben er Ian Callaghan, som nåede hele 857 kampe i perioden 1960-1978, mens den mest scorende spiller for klubben gennem historien er Ian Rush fra Wales, som scorede 346 mål i 660 kampe i perioden 1980-1996.

Selvom han ikke sidder på nogle af disse rekorder, er den største spiller gennem tiden ifølge mange Steven Gerrard. Gerrard nåede 710 kampe for klubben og scorede 186 mål. Selvom han ikke er den med flest kampe, mål eller titler formåede han at vinde både FA Cup, Champions League og Premier League med forskellige spillere og ikke altid de bedste holdkammerater, hvilket får mange til at se ham som den største Liverpool-legende nogensinde.

Danske spillere: En del spillere har slået sine folder i Liverpool. For nylig var det Daniel Agger, som nåede 175 kampe i Premier League for klubben og scorede 9 mål. Den største danske spiller i Liverpool gennem tiden er måske Jan Mølby, som spillede for klubben i perioden 1984-1996. Han nåede at spille 292 kampe, scorede 61 mål og fik tilnavnet ”The Great Dane”. Indtil 2014 havde han også klubrekorden for flest scorede straffespark, men blev slået af Steven Gerrard.

Billetkontor kontakt: Telefonnummer: +44 151 907 9399

Fanshop: LFC Club Store ligger på Walton Breck Road i Liverpool og har åbent 09-17 mandag til lørdag. Søndag har fanshoppen åbent 10-16.

Transport: Hvis du befinder dig i centrum af Liverpool og gerne vil ud til hjemmebanen Anfield, er det nemmest at tage bussen fra Queen Square. Bus 17 mod Fazakerley kører til stoppet o/s Liverpool FC, hvorefter der ikke er langt at gå til Anfield.

Stadion: Liverpools hjemmebane hedder Anfield, og har plads til 45.276 personer, hvilket gør det til det syvende største stadion i England. Den 2. februar 1952 var der dog hele 61.905 personer på plads til en kamp mod Wolverhampton Wanderers. I øjeblikket er Anfield ved at blive udvidet, så der i fremtiden vil være plads til omkring 54.000 tilskuere. På Anfield hører sange ”You’ll never walk alone” til en del af oplevelsen, hvilket også er blevet klubbens motto.

Her en video af deres fremragende comeback mod Barcelona, der bragte dem i CL-finalen. Her kan du virkelig se, hvor vild atmosfæren på Anfield kan være.