Billetter til Manchester City

Er du på udkig efter billetter til Manchester City kampe, så kan du finde det her. Billetkompagniet hjælper dig med at finde fodboldbilletter, sammenligne priser og henviser dig kun til troværdige forhandlere. Billetpriserne kan svinge meget fra kamp til kamp og derfor er det altid en god ide at du skaber dig et overblik, inden du bestiller.

Fodboldbilletter til Manchester City 2023/2024

Find fodboldbilletter til Manchester City kampe via vores oversigt. Vær opmærksom på at priserne vil variere, alt efter hvilke pladser du vælger.

UdbyderLedige billetterMed hotelFind fodboldbilletter
Ticket2JANejFind billetter ››
Olka ExpressJAJAFind billetter ››

 

Kommende interessante Man City kampe

HjemmeUdeDatoBilletpriser
ChelseaManchester City11. november 2023Sammenlign priser
Man CityMan Utd2. marts 2024Sammenlign priser
Man CityArsenal30. marts 2024Sammenlign priser

Fakta om Man City

Navn: Manchester City Football Club

Kælenavne: The Citizens, The Sky Blues

Manager: Manuel Pellegrini har været manager i flere år for City, men i sommeren 2016 bliver det Pep Guardiola der overtager tropperne. Efter stor succes i Barcelona og OK succes i Bayern München, er der store forventninger til hans resultater og spillestil. Men det bliver ikke nemt at få øjeblikkelig succes i Premier League, uden at kende ligaen. Det bliver spændende at følge.

Ærkerivaler: Manchester United

Grundlagt: 1880

Ejere: De nuværende ejere af klubben er Abu Dhabi United Group, der opkøbte på deadline dagen 1. september 2008. I en aftale til en værdi på estimeret 200 millioner pund, blev Manchester City’s økonomiske situation forvandlet. Det medførte en hurtig rekordhandel af Robinho, efterfulgt af rigtig mange spillerkøb.

Klubben har via milliard investeringer i spillerkøb, gået fra at være en midterklub, til en af de førende i Barclays Premier League. Det er gået hurtigt og mange fodboldelskere ser negativt på, at de reelt har kunne købe sig til succes. Vel og mærke uden synderlige rammer.

Financial Fair Play er indført og den fik City at mærke, da de modtog en stor transferbøde sammen med Paris Saint-Germain. Begge nyrige klubber, der har investeret massigt på transfermarkedet.

De har været med til at pumpe mange penge ud i fodboldmarkedet, men det er de færreste der bønfalder de voldsomt høje transferpriser, som deres ageren har medført. På den mere positive side, har ejerne ligeledes investeret meget i ungdomsafdelingen, hvilket man forventer at kunne høste frugterne af, inden for den næste årrække.

Stadion: City of Manchester Stadium

Officiel hjemmeside: www.mancity.com

Transport: Fra lufthavnen til stadion, kan følgende rute anbefales: