Billetter til Real Madrid kampe

Real Madrid er måske det hold, der de seneste årtier har budt på flest stjernespillere. Med deres klassespillere og underholdende angrebsfodbold har de fans overalt på kloden.

De har mange danske fans og hvis du drømmer om en tur til Santiago Bernabéu, kan det kun anbefales. Vi henviser dig her til de førende udbydere, hvor du kan købe fodboldbilletter til Real Madrids kampe i 2023/2024.

Fodboldbilletter til Real Madrid

UdbyderLedige billetterMed hotelFind fodboldbilletter
Ticket2JANejFind billetter ››
Olka ExpressJAJAFind billetter ››

Interessante Real Madrid kampe i 2023/2024

HjemmeUdeDatoBilletpriser
Real MadridVillarreal17. december 2023Sammenlign priser
Real MadridAtletico Madrid4. februar 2024Sammenlign priser
Real MadridFC Barcelona21. april 2024Sammenlign priser

 

Fakta om klubben

Navne: Real Madrid Club de Fútbol

Kælenavne: Los Blancos (De Hvide), Los Merengues (Marengsene) eller Los Vikingos (Vikingerne).

Grundlagt: Real Madrid blev grundlagt den 6. marts 1902 som Madrid Football Club. Ordet ”real” betyder kongelig på spansk og blev givet til klubben sammen med kronen i logoet af Kong Alfonso XIII i 1920. I modsætning til de fleste europæiske hold, har Real Madrid altid været ejet og styret af klubbens medlemmer.

Manager: Carlo Ancelotti har overtaget managerposten igen og har leveret stabile resultater inklusiv en Champions League triumf siden hans retur.

Mesterskabstitler: Real Madrid er en af de mest succesfulde fodboldklubber i verdenshistorien og har vundet utallige titler gennem årene. De har vundet La Liga rekordhøje 23 gange, Copa del Rey 19 gange, Supercopa de España 10 gange UEFA Cup to gange og har desuden rekorden for flest sejre i Champions League med 10 sejre.

Største fodboldspillere: Mens den store stjerne for Real Madrid i dag er Christiano Ronaldo, er der dog andre spillere, som klassespillere som har haft lige så imponerende karrierer hos de hvide spaniere. Spilleren, som har spillet flest kampe, er den samme spiller, som har scoret flest mål for klubben. Raúl nåede at spille 741 kampe og scorede 323 mål i perioden 1994-2010, hvilket har skrevet ham ind i historien som en af de største spillere i klubben nogensinde. Andre store stjerner som Luís Figo, brasilianske Ronaldo, Zinedine Zidane og Alfredo Di Stéfano har også optrådt mange gange i Real Madrid-trøjen.

Danske fodboldspillere: Der har spillet en del danskere i Real Madrid. En af de først og største var Henning Jensen, der spillede for klubben mellem 1976-1979, hvor han blandt andet blev spansk mester. Også Michael Laudrup har spillet for Real Madrid efter et kontroversielt skifte fra ærkerivalerne Barcelona. Han spillede for klubben i perioden 1994-1996.

Billetkontor kontakt: Telefon: +34 902 32 43 24.

Fanshop: Bernabeu Store har åbent mandag til lørdag fra 10-21 og søndag fra 11.19 og kan kontaktes på telefonnummeret +34 91 458 72 59.

Transport: Hvis du befinder dig i centrum af Madrid og gerne vil ud til Santiago Bernabéu, er det lettest at tage metroen fra stationen Atocha, der er den centrale station i Madrid. Herfra er der mange linjer der går ud til stadion. En af dem er C-10 mod Fuente De La Mora, som kører ud til stationen Nuevos Ministerios, som kun ligger en kilometers gang fra Santiago Bernabéu.

Stadion: Santiago Bernabéu har været Real Madrids hjemmebane siden 1947, hvor stadionet blev bygget for, hvad der svarer til 1,7 milliarder euro. Med plads til hele 81.044 tilskuere er Santiago Bernabéu det næststørste fodboldstadion i både Spanien og hele Europa, kun overgået af ærkerivalerne i Barcelona, hvis hjemmebane er Camp Nou.

I videoen herunder kan du få en fornemmelse af, hvor storslået Santiago Bernabéu er.