Real Madrid – Villarreal 17. december 2023

Er Real Madrid dit favorithold? Så har du helt sikkert lyst til at se stjernerne spille på Bernabeu, hvor der plejer at komme mange mål. Billetkompagniet giver dig overblikket over prisniveauet og du kan nemt sammenligne priser på billetter til Real Madrid – Villarreal her.

Villarreal ligger altid i den spanske subtop, så der er udsigt til en god, underholdende og velspillet kamp. Begge hold har for vane at spille offensivt, så det kan meget vel blive en åben slagudveksling. Se priser og find billetter på denne side.

Billetter til Real Madrid – Villarreal

UdbyderPris Med hotelBilletpriser
Ticket22.221 kr.NejKøb ››
Olka ExpressukendtJaKøb ››

I oversigten kan du se billetpriser på kampen mellem Real Madrid vs. Villarreal hos de førende forhandlere på markedet. Der kan som altid være forskelle i pladserne, så vi anbefaler at du undersøger flere muligheder. Nogle gange kan det være værd at bruge lidt ekstra penge, for at få ekstra gode pladser. Bernabeu er et stort stadion, så det har en betydning hvor tæt du sidder på banen.

Gå tilbage til oversigt med Real Madrid kampe.

Vi tager forbehold for at kampdatoen kan have ændret sig. Du kan sammenligne priser uanset.

Nærmest garanti for mål

De to hold plejer at spille underholdende og målrige opgør, hvor der ofte bliver score mindst 3-4 mål. Så til disse kampe er der næsten garanti for mål. Her kan du se hvordan det gik en af de seneste gange Real Madrid hjemme tog imod Villarreal.