Billetter til Major Lazer

De seneste år har flere forskellige DJs indtaget den helt store scene og leveret hits på stribe, i samarbejde med andre store kunstnere.

En af de bedste DJ-grupper til at skabe hits er Major Lazer, som optræder på Northside i 2019, hvor de vil give en koncert. Det bliver helt sikkert en vild og uforglemmelig koncert. Så køb billetter til koncerten, mens de fortsat er ledige.

Køb billetter til Major Lazer koncerten

UdbyderDatoPrisStedFind koncertbilletter
Ticketmaster7. juni 20192.035 kr. (partout)NorthsideBesøg udbyder ››
Ticketmaster7. juni 20191.235 kr. (fredag)NorthsideBesøg udbyder ››

 

I videoen kan du se en recap af Major Lazers optræden til Ultra Music Festival i 2013.

Relaterede events: Rihanna koncert  

Fakta om Major Lazer

Navne: Major Lazer består i øjeblikket af tre personer. Diplo, som i sin tid skabte bandet, Jillionaire og Walshy Fire. De er alle DJs.

Historie: Oprindeligt bestod gruppen kun af to personer. Diplo, som stadigvæk er i gruppen i dag, og Switch, en engelsk producer og DJ. Duoens første album udkom i 2009 og hed ”Guns don’t kill people… Lazers do” og blev udgivet i samarbejde mellem Diplos pladeselskab ”Mad Decent” og ”Downtown Records”. Albummets første single og Major Lazers første hit hed ”Hold the Line” og blev nomineret til en MTV Video Award i kategorien ”Breakthrough Video”.

I 2011 forlod Switch gruppen, på grund af ”creative differences”, og han blev erstattet af Jillionaire og Walshy Fire, som også er medlemmer af gruppen i dag. Også Skerrit Bwoy, Major Lazers hypeman, som var blevet brugt til de fleste koncerter, forlod i 2012 gruppen for at forfølge sin religion. I 2012 begyndte Major Lazer også at arbejde med Snoop Dog på hans reggae-projekt, som blandt andet førte til det nye navn Snoop Lion. I 2013 skrev gruppen under på en pladekontrakt med pladeselskabet Secretly Canadian, som de udsendte deres tredje album i samarbejde med.

Albums:
Guns Don’t Kill People… Lazers Do (2009)
Free the Universe (2013)
Peace Is the Mission (2015)
Music Is the Weapon (På vej)

Største hits: Udover gruppens første store hit, ”Hold the Line” og det endnu større hit ”Watch Out For This”, har samarbejdet med MØ på singlen ”Lean On” også givet pote, og sangen lå længe som den mest afspillede på Spotify i verden. Den lå også højt på hitlisterne i USA og Storbritannien. Du kan se musikvideoen til ”Lean On” i videoen herunder.

Samarbejde med kunstnere: På alle deres albummer har Major Lazer haft utallige kunstnere inde over de fleste numre. Blandt andet har de samarbejdet med Bruno Mars, Wyclef Jean, Shaggy, Pharrel Williams, Sean Paul, Ariana Grande, og i deres seneste og måske største hit, ”Lean On”, har de også samarbejdet med danske MØ. Boaz van de Beatz har hjulpet gruppen med de fleste af deres albummer og bliver betragtet som en fast del af Major Lazer.

Koncerten i København: Som en del af Major Lazers European Tour lægger de vejen forbi Forum i København den 9. oktober 2015. Gruppen har allerede optrådt en gang på dansk grund i 2015, da de gæstede Tinderbox i Odense, men det var åbenbart ikke nok, og derfor har de besluttet at give endnu en koncert til efteråret. Der er stadigvæk ledige billetter til koncerten, som blandt andet kommer til at indeholde flere numre fra gruppens seneste album ”Peace Is the Mission”, som udkom i juni 2015, og mon ikke MØ også dukker op, når gruppen skal spille hittet ”Lean On”.