Billetter til Roskilde Festival

Roskilde Festival er uden tvivl det mest besøgte og populære musikarrangement i Danmark. Hvert år strømmer hundredetusinder danskere til festivalen, for at feste, drikke øl og nyde musik i topklasse.

Vil du gerne afsted i år? Så hjælper Billetkompagniet dig med at finde billetter til den bedste pris. Vi er en sammenligningsside, hvor du kan tjekke priser og udbydere på markedet.

Roskilde billetter 2019

Programmet for årets Roskilde Festival er fyldt med gode navne, herunder Bob Dylan, Mø, Robyn, The Cure og Scarlett Pleasure.

Vil du gerne købe billetter til Roskilde Festival 2019, kan du  både købe til hele ugen eller endagsbilletter, alt efter hvad du foretrækker. Se priser og find det du søger herunder:

UdbyderDatoPrisBilletter
TicketmasterHele ugen2.125 kr.Besøg udbyder ››
TicketmasterEndagsbillet1.075 kr.Besøg udbyder ››

 

Roskilde Festival billet pris

Billetpriserne har været stødt stigende set over en 5-10 årig periode og priserne i 2019 er prisen steget lidt igen. Det er ikke billigt at komme afsted, så der er god grund til at ligge lidt penge til side, hvis du har et presset budget.

Følg denne side for at læse mere om billetpriser, Roskilde Festival programmet, de største kunstnere og meget mere. Mere information kommer når arrangørerne offentliggør det. Du kan altid finde mere information på Roskilde-festival.dk – den officielle hjemmeside.

Indtil da kan du se et glædeligt gensyn med højdepunkterne fra 2018:

Værd at vide

Festivalen har eksisteret siden 1971 og antallet af frivillige gør et fantastisk stykke arbejde. Det samlede antal frivillige estimeres til at ligge på omkring 32.000.

I modsætning til hvad de fleste tror, er organisationen bag non-profit, med kun 50 fuldtidsansatte. De stigende priser over årene er altså ikke et udtryk for et grådigt selskab bag, men formegentlig fordi deres omkostninger til bl.a. kunstnere er steget tilsvarende.