Om os

Billetkompagniet ønsker at skabe klarhed og gennemsigtighed over billetmarkedet, der kan virke uoverskueligt for mange danskere. Det kan medføre køb på brugtsider og af private, hvor du hverken er dækket af garantien eller har sikkerhed for om billetterne er ægte.

Vi henviser dig kun til troværdige udbydere inden for billetter til koncerter, fodbold og sportsarrangementer. En sikker og hurtig vej til at finde det du søger.

Konceptet bag Billetkompagniet

Konceptet bag Billetkompagniet kan opsummeres i følgende punkter:

  • Vi ønsker at gøre det nemt og hurtigt at finde billetter til det du søger.
  • Vi ønsker at give dig muligheden for at sammenligne priser.
  • Vi ønsker at skabe sikkerhed, ved kun at henvise dig til troværdige udbydere.

Vi håber du tager vores koncept til dig og anvender vores hjemmeside, hver gang du skal skal finde billetter til en begivenhed. Vi gør det nemt og enkelt at sammenligne og få overblik over muligheder og priser.

Vi er en kommerciel hjemmeside, der modtager provision fra de udbydere vi henviser til, og det er sådan vi løbende kan vedligeholde og forbedre vores hjemmeside. Du må derfor ikke forvente at samtlige billetudbydere er præsenteret på siden.

CSR og miljøvenlighed

Billetkompagniet går meget op i CSR og miljøvenlighed. Vi mener de to forhold hænger sammen og vi forsøger at forene det gode arbejdsmiljø, med ansvarlighed og miljøvenlighed. Hvis alle gør en indsats for at begrænse fx. papirspild, plastikforbruget, madspild og er miljøvenlige, kommer man bare længere. Det handler om at løfte i flok.

Det er en af grundene til vi er glade for at være CO2 neutraliseret som hjemmeside, da det understøtter vores ambition om at have et stort fokus på både miljøet og CSR.

Billetkompagniet er miljøvenlige

Vores partnere

Her er nogle af de partnere som vi samarbejder med.

Kingbonus Cabanon Boldodds

 

 

Mere om Billetkompagniet

Billetkompagniet er ejet og drevet af Medier & Co ApS.

Hindegade 6, 1303 København K

CVR: 36922362

E-mail: Kontakt@billetkompagniet.dk

Tlf.: 71 74 74 49

Billetkompagniet's feed