Om os

Billetkompagniet ønsker at skabe klarhed og gennemsigtighed over billetmarkedet, der kan virke uoverskueligt for mange danskere. Det kan medføre køb på brugtsider og af private, hvor du hverken er dækket af garantien eller har sikkerhed for om billetterne er ægte.

Vi henviser dig kun til troværdige og førende udbydere inden for billetter til koncerter, fodbold og sportsarrangementer. En sikker og hurtig vej til at finde det du søger.

Konceptet bag Billetkompagniet

Konceptet bag Billetkompagniet kan opsummeres i følgende punkter:

  • Vi ønsker at gøre det nemt og hurtigt at finde billetter til det du søger.
  • Vi ønsker at give dig muligheden for at sammenligne priser.
  • Vi ønsker at skabe sikkerhed, ved kun at henvise dig til troværdige udbydere.

Køb på brugtsider og af private sker uden samme garanti – det vil vi aldrig anbefale.

Vi håber du tager vores koncept til dig og anvender vores hjemmeside, hver gang du skal skal købe billetter til en begivenhed. Det er nemt og så kan du hurtigt få overblik over muligheder og priser.

CSR og miljøvenlighed

Billetkompagniet går meget op i CSR og miljøvenlighed. Vi mener de to forhold hænger sammen og vi forsøger at forene det gode arbejdsmiljø, med ansvarlighed og miljøvenlighed. Hvis alle gør en indsats for at begrænse fx. papirspild, plastikforbruget, madspild og er miljøvenlige, kommer man bare længere. Det handler om at løfte i flok.

Det er en af grundene til vi er glade for at være CO2 neutraliseret som hjemmeside, da det understøtter vores ambition om at have et stort fokus på både miljøet og CSR.

Billetkompagniet er miljøvenlige

Mere om Billetkompagniet

Billetkompagniet er ejet og drevet af Medier & Co ApS.

Artillerivej 86, 4. sal, 2300 København S

CVR: 36922362

Mail: Kontakt@billetkompagniet.dk