Billetter til Madonna

Gennem flere årtier har Madonna været en af de største musikere inden for popgenren. Alle kender hende og hendes musik, som er solgt over hele verden og hyldet af langt de fleste.

Selvom hun har været aktiv i mange år, kan hun stadigvæk levere noget af en koncert. Sidste gang hun optrådte i Danmark, var i Herning 2015. Hun afgiver forhåbentlig snart koncert i Danmark igen.

Aktuelle billetter til Madonna

Koncerten er afholdt og vi opdaterer oversigten så snart hun kommer til Danmark igen.

UdbyderDatoPrisStedFind koncertbilletter
-16. november560 kr. HerningKoncerten er afholdt

 

Fakta om Madonna

Navne: Hun er født Madonna Louise Ciccone, hendes katolske navn er Madonna Louise Veronica Ciccone, men hun er bedst kendt bare som Madonna.

Født: Madonna blev født den 16. august 1958 i Bay City, Michigan, USA, hvilket gør hende til 58 år gammel i skrivende stund.

Familie: Madonna har en far, en stedmor, tre brødre og to søstre. Hun har været gift to gange. Første gang med skuespilleren Sean Penn fra 1985-1989 og anden gang med instruktøren Guy Ritchie fra 2000-2008. Hun dannede desuden par med Carlos Leon fra 1995-1997, som hun også har et barn med. Hun fik et barn med Guy Ritchie og har også adopteret to børn.

Historie: Hun voksede op i Detroits forstæder. Allerede som fem-årig mistede hun sin mor til brystkræft. Hendes far giftede sig senere med sin husplejerske, hvilket fik Madonna til at opføre sig rebelsk i nogle år. I skolen klarede Madonna sig exceptionelt godt og vidste allerede tidligt i livet, at hun ”ville være noget stort”. På Rochester Adams High School blev hun cheerleader og senere fik hun et ”dance scholarship” til University of Michigan. Hun endte dog med at droppe ud og rejse til New York, hvor hun senere indledte sin musikalske karriere efter at have arbejdet som back-up-danser i noget tid. Hendes debut kom med singlen ”Everybody”, som blev et stor hit på klubber i USA, men først med hendes andet album ”Like A Virgin” nåede hun toppen af hitlisterne. Op gennem 1980’erne udkom mange af Madonnas største hits som blandt andet ”Like A Prayer”, der udkom i 1989 og toppede hitlisterne. Hun har også spillet i flere film og har skrevet børnebøger. Så sent som marts i år udkom Madonna med et nyt album, der hedder ”Rebel Heart”.

I videoen herunder kan du se hendes første og måske største hit ”Like A Virgin”.

Instrumenter: Udover at kunne synge spiller Madonna også guitar, trommer og en smule synthesizer.

Priser: Madonna har vundet et hav af priser i sin karriere. Hun er blandt andet den kunstner med flest MTV Video Music Awards, som hun har vundet hele 20 af. Hun er også rekordindeholder af flest sange på førstepladsen på hitlisterne med 12 førstepladser på ”Billboard Hot” og otte på ”Billboard 200”. Med over 300 millioner cd’er solgt over hele verden er hun også den mest sælgende kvindelige musiker nogensinde, og den fjerde mest sælgende musiker overhovedet, kun overgået af navne som Elvis Presley, the Beatles og Michael Jackson. Hun har derfor også fået tilnavnet ”Queen of Pop”.

Musikvideoer: Gennem tiden har Madonna lavet mange kontroversielle musikvideoer. Hendes video til ”Like A Prayer” indeholdt mange katolske symboler og Madonna, der følte sig tiltrukket af en sort helgen, hvilket fik Vatikanet til at forbyde videoen. Pepsi havde forinden sponsoreret hende, men trak sponsoratet tilbage, da religiøse grupper truede med at boykotte produktet på grund af videoen. Du kan se musikvideoen herunder.