Real Madrid – Atletico Madrid 30. september 2018

Hvis man kan tale om hadets kamp i spansk fodbold, så er det opgøret mellem Real Madrid og Atletico. Lokalderbyet har altid budt på masser af dramatik og underholdning. Det er normalt en intens affære, der er rigtig spændende at følge.

Hvad kan gøre kampen endnu mere interessant? At opleve den på Bernabeu, hvor du kan mærke stemningen og de rivaliserende fans. Du kan se priser og købe billetter til Real Madrid – Atletico Madrid kampen via oversigten på denne side.

Køb billetter til Real Madrid – Atletico Madrid

Real Madrid vs. Atletico er én af de største kampe i La Liga. En af de kampe der bliver sat flueben ud fra, når kampprogrammet bliver offentliggjort. Har du lyst til at overvære kampen på Bernabeu, så kan du finde fodboldbilletterne herunder:

UdbyderPris Med hotelBilletpriser
Olka Express2.264 kr.JaKøb ››
Ticket22.730 kr.NejKøb ››

 

Spansk topkamp i Madrid

Det er forfriskende som Atletico med Diego Simeone i spidsen, har fået forvandlet et subtop hold, til nu at kæmpe med om mesterskabet i den spanske La Liga. Det er ikke længere end fight mellem de to storhold.

Det gør ikke betydningen eller dimensionerne for dette opgør mellem ærkerivaler mindre. Tværtimod. Kampene betyder mere end nogensinde og på de seneste har resultaterne gået begge veje. Det er ikke længere kun Real Madrid der vinder, den stime er blevet brudt.

Der er altså udsigt til en rigtig spændende og uforudsigelig kamp – og alle øjne i Spanien vil være rettet mod dette opgør. Det kommer uden tvivl til at få en markant betydning for tabellen og hvem der ender hvor.

Vi slutter af med en video fra en af de seneste intense opgør imellem de to. Her kan du virkelig fornemme den specielle atmosfære og se den smukke kulisse:

Opdateret 26. juli 2018