Manchester City – Manchester United 7. december 2019

Manchester City og Man United har altid hadet hinanden og specielt de senere år er opgørene blevet interessante. Det i takt med at City nu kæmper med om mesterskabet, mens Manchester United er mindre suveræne end før.

Magtbalancen er med andre ord ændret og det giver en ny dimension til disse kampe. Du kan komme til Manchester og se lokalopgøret fra første parket. Se priser og køb billetter via denne side, hvor vi hjælper dig med at finde den rette løsning. Du skal ikke snydes for en tur til topfodbold i Premier League.

Køb billetter til Manchester City – Man United

I oversigten kan du se hvem der forhandler billetter til Manchester City – Man United, hvad deres priser er og om du kan vælge hotel inkluderet. Vælg den løsning du foretrækker, men husk på at der kan være forskel på pladstyperne. Du kan derfor med fordel tjekke flere udbydere, så du får valgt den rette løsning.

UdbyderPris Med hotelBilletpriser
Ticket22.768 kr.NejFind billetter ››
Olka Express2.769 kr.JaFind billetter ››

Vi tager forbehold for at kampdatoen kan have ændret sig. Du kan sammenligne priser uanset.

Tilbageblik

De to hold har spillet rigtig mange gode og underholdende kampe. Der bliver at være dramatik, mål og underholdning for alle pengene. Vi giver dig her et tilbageblik, til to af de mest mindeværdige lokalopgør de senere år.

Husker du den vilde 2-3 kamp med overtidsscoring?

I 2012 spillede Man City vs. Man United en af de mest underholdende kampe i sæsonen. De Røde Djævle startede bedst og kom foran 2-0, inden Zabaleta udlignende til 2-2 fem minutter før tid. Vi skulle helt hen til overtiden, før Van Persie med en overtidsscoring sikrede United sejren. Det var i høj grad Robin Van Persie der vandt mesterskabet for United i den sæson.

Husker du Rooney’s drømmekasse?

Rooney’s drømmekasse gav ikke kun Manchester United sejren, det bragte dem ligeledes et stort skridt mod mesterskabet – og var det rigtig flot. Gense målet herunder: