Manchester City – Manchester United 2. marts 2024

Manchester City og Man United har altid hadet hinanden og specielt de senere år er opgørene blevet interessante. Det i takt med at City kæmper med om mesterskabet, mens Manchester United oplever sværere tider.

Magtbalancen er med andre ord ændret og det giver en ny dimension til disse kampe. Du kan komme til Manchester og se lokalopgøret fra første parket. Se priser og køb billetter via denne side, hvor vi hjælper dig med at finde den rette løsning. 

Køb billetter til Manchester City – Man United

I oversigten kan du se hvem der forhandler billetter til Manchester City – Man United, hvad deres priser er og om du kan vælge hotel inkluderet. Vælg den løsning du foretrækker, men husk på at der kan være forskel på pladstyperne.

UdbyderPris Med hotelBilletpriser
Ticket22.768 kr.NejFind billetter ››
Olka Express2.769 kr.JaFind billetter ››

Vi tager forbehold for at kampdatoen kan have ændret sig. Du kan sammenligne priser uanset.

Tilbageblik

De to hold har spillet rigtig mange gode og underholdende kampe. Der bliver at være dramatik, mål og underholdning for alle pengene. Vi giver dig her et tilbageblik, til et af de mest mindeværdige lokalopgør de senere år.

Husker du Rooney’s drømmekasse?

Rooney’s drømmekasse gav ikke kun Manchester United sejren, det bragte dem ligeledes et stort skridt mod mesterskabet – og var det rigtig flot. Gense målet herunder: