Manchester City – Arsenal 26. April 2023

Manchester City – Arsenal er altid en storkamp og et opgør der kan få en betydning for udfaldet i ligaen.

Vi forventer rigtig godt spil på banen, med vægt på offensiv fodbold. En lækkerbisken for fodboldelskere. Hvis du gerne vil opleve opgøret med egne øjne, kan du se priser og finde billetter via Billetkompagniet.dk.

Køb billetter til Manchester City – Arsenal

Få overblik over billetpriserne, så du nemt kan se hvem der forhandler billetter og hvad deres priser er. Du har muligheden for at vælge med eller uden hotel, alt efter hvor meget du selv ønsker at stå for.

UdbyderPris Med hotelBilletpriser
Olka Express1.867 kr.JaFind billetter ››
Ticket21.941 kr.NejFind billetter ››

Vi tager forbehold for at kampdatoen kan have ændret sig. Du kan sammenligne priser uanset.

Find billetter til Manchester City’s øvrige kampe via hovedoversigten.

Kan Arsenal gentage kunststykket?

De fleste fans kan nok huske Arsenals imponerende 2-0 sejr på Etihad Stadium i 2015. Det store spørgsmål er om de kan gentage kunststykket denne gang. Det bliver uden tvivl svært, det er det altid på Etihad, men mulighederne er der.

En ting bør være sikkert og det er god offensiv fodbold. To af de bedst spillende hold i Premier League mødes og det bør være en garanti for godt spil.

To seværdige hold med mål i luften

Der er ingen tvivl om at Arsenal og Manchester City hører til blandt de mest seværdige hold i ligaen. To hold der har det bedst når de angriber og uden at have det mest bundsolide forsvar. Det giver næsten garanti for mål, når de to hold mødes på Etihad Stadium.

Det betyder at denne kamp er et godt valg, både for fans og for den neutrale tilskuer. Der bliver helt sikkert leveret fodbold på højeste hylde og med mange lækre detaljer. Så hvis du gerne vil se god Premier League bold, vil det være et godt valg at investere i fodboldbilletter til Manchester City vs. Arsenal.