Chelsea – Manchester City 5. januar 2023

Vil du gerne se kampen mellem Chelsea og Manchester City på første parket? Så har du muligheden for at finde ledige billetter til kampen. Det er altid en storkamp når de to hold mødes, da mange af rækkens bedste spillere mødes.

De seneste års opgør imellem de to mandskaber har været tætte og afgørende for mesterskabskampen. Sammenlign priser og find billetter til Chelsea – Manchester City.

Køb billetter til Chelsea – Manchester City

Du kan nemt se priser og købe Chelsea vs. Manchester City billetter, via vores oversigt. Der kan være meget forskel på priserne, alt efter hvilken udbyder og kamp du vælger.

UdbyderPris Med hotelBilletpriser
Ticket21.953 kr.NejFind billetter ››
Olka Express2.491 kr.JaFind billetter ››

Vi tager forbehold for at kampdatoen kan have ændret sig. Du kan sammenligne priser uanset.

Altid tempofyldte og tætte kampe

Chelsea FC og Manchester City har det med at spille meget tempofyldte og tætte kampe. Det er derfor mange af de seneste opgør er endt med 1-1, 0-1 og lignende cifre. Men kampenes betydning gør alligevel, at man som fan altid sidder på kanten af sædet.

Hvem tager stikket?

Opgøret mellem de to engelske topklubber må på mange måder være med City som favoritter, med det nuværende udgangspunkt. Det er derfor ligeledes en kamp mellem to af de mest respekterede tidl. topspillere i international fodbold.

Det bliver rigtig interessant at følge Chelsea generelt i denne sæson, med mange unge talentfulde spillere og Thomas Tuchel der lader til at have fundet nøglen til, at skabe gode resultater.

På samme måde som City formår at fortsætte det gode offensive spil. Du kan følge kampen fra tætteste hold, ved at købe fodboldbilletter til Chelsea vs. Manchester City kampen.