Chelsea – Manchester City 8. december 2018

Vil du gerne se kampen mellem Chelsea og Manchester City på første parket? Så har du muligheden for at finde ledige billetter til kampen. Det er altid en storkamp når de to hold mødes, da mange af rækkens bedste spillere mødes.

De seneste års opgør imellem de to mandskaber har været tætte og meget afgørende for mesterskabskampen. Sammenlign priser og find billetter til Chelsea – Manchester City på denne side.

Køb billetter til Chelsea – Manchester City

Du kan nemt se priser og købe Chelsea vs. Manchester City billetter i vores oversigt. Der kan være meget forskel på priserne, alt efter hvilken udbyder og kamp du vælger. Det er derfor vi altid forsøger at give dig overblikket, så du finder den bedste løsning. Se nærmere på mulighederne her:

UdbyderPris Med hotelBilletpriser
Ticket22.018 kr.NejKøb ››
Olka Express2.750 kr.JaKøb ››

Altid tempofyldte og tætte kampe

Chelsea FC og Manchester City har det med at spille meget tempofyldte og tætte kampe. Det er derfor mange af de seneste opgør er endt med 1-1, 0,1 og lignende cifre. Men kampenes betydning gør alligevel, at man som fan altid sidder på kanten af sædet.

Vi har fundet en video i arkiverne, fra deres indbyrdes opgør i 2015. En kamp hvor Jose Mourinho fortsat stod i spidsen for The Blues.

Sarri vs. Guardiola – hvem tager stikket?

Opgøret mellem to af de førende engelske klubber lige nu, er med Maurizio Sarri og Pep Guardiola i spidsen. Det er derfor ligeledes en kamp mellem to af de mest respekterede managers i international fodbold. To dygtige taktiske trænere og det bliver spændende at se hvem der tager stikket.

Det er begge managers anden sæson i engelsk fodbold og det bliver derfor interessant at følge, hvordan denne forløber. Du kan følge kampen fra tætteste hold, ved at købe fodboldbilletter til Chelsea vs. Manchester City kampen.

Opdateret 26. juli 2018