Chelsea – Manchester City 11. November 2023

Vil du gerne se kampen mellem Chelsea og Manchester City på første parket? Så har du muligheden for at finde ledige billetter til kampen. Det er altid en storkamp når de to hold mødes, da mange af rækkens bedste spillere mødes.

De seneste års opgør imellem de to mandskaber har været tætte og afgørende for mesterskabskampen. Sammenlign priser og find billetter til Chelsea – Manchester City.

Køb billetter til Chelsea – Manchester City

Du kan nemt se priser og købe Chelsea vs. Manchester City billetter, via vores oversigt. Der kan være meget forskel på priserne, alt efter hvilken udbyder og kamp du vælger.

UdbyderPris Med hotelBilletpriser
Ticket21.953 kr.NejFind billetter ››
Olka Express2.491 kr.JaFind billetter ››

Vi tager forbehold for at kampdatoen kan have ændret sig. Du kan sammenligne priser uanset.

Altid tempofyldte og tætte kampe

Chelsea FC og Manchester City har det med at spille meget tempofyldte og tætte kampe. Det er derfor mange af de seneste opgør er endt med 1-1, 0-1 og lignende cifre. Men kampenes betydning gør alligevel, at man som fan altid sidder på kanten af sædet.

Hvem tager stikket?

Opgøret mellem de to engelske topklubber må på mange måder være med City som favoritter, med det nuværende udgangspunkt. Det er derfor ligeledes en kamp mellem to af de mest respekterede tidl. topspillere i international fodbold.

Det bliver rigtig interessant at følge Chelsea generelt i denne sæson, med mange unge talentfulde spillere og Mauricio Pochettino, der skal forsøge at få skabt et nyt slagkraftigt hold. Chelsea er sæsonens store ukendte kort, med mange afgange, nye tilgange og ikke mindst en ny manager på posten.

Du kan følge kampen fra tætteste hold, ved at købe fodboldbilletter til Chelsea vs. Manchester City kampen.