Manchester United – Everton 27. oktober 2018

Har du drømt om at besøge Old Trafford og se en af deres hjemmekampe? Så har du for muligheden nu og mod ingen ringere end Everton. Med profiler som nyindkøbte Richarlison, kan de normalt gøre ondt på de fleste hold.

Billetkompagniet giver dig overblikket over billetforhandlere på markedet, så du nemt kan sammenligne deres priser og løsninger. Find billetter til Manchester United – Everton på denne side.

Find Manchester United – Everton billetter

Manchester United – Everton billetter findes i forskellige prisklasser, alt efter hvilken forhandler du vælger og om det skal være med/uden hotel. Se nærmere på mulighederne i oversigten og klik dig ind på det du foretrækker. Bemærk at selvom Olka Express tilbyder inkl. hotel, er prisen herunder blot for selve billetten.

UdbyderPris Med hotelBilletpriser
Ticket21.346 kr.NejKøb ››
Olka Express1.614 kr.JaKøb ››

 

En klassiker i engelsk fodbold

Der findes mange klassikere i engelsk fodbold, men Man United vs. Everton FC er helt sikkert én af dem. Det er to populære og traditionsrige klubber, der har spillet mange underholdende kampe. Der sker bare noget specielt, når de to hold mødes.

Det bliver sjældent kedeligt og det skyldes i høj grad holdenes spillestil. Vælger du at tage til England, kan du derfor forvente dig underholdning for alle pengene. United-fansene får til tider kritik for at være stille på hjemmebane, men et besøg på Old Trafford er alligevel en fed oplevelse.

Du kan finde billetter til flere kampe i engelsk fodbold her.

Varmere vinde over Old Trafford

Efter Europa League successen og ikke mindst ansættelsen af Jose Mourinho, blæser der nu endelig varmere vinde over Old Trafford. Den traditionsrige klub har ellers været igennem et dødvande, med managers uden succes. Nu er opskriften på titlen fundet igen og det er derfor mange fans med spænding ser frem mod 2018/2019 sæsonen, hvor man træder tilbage på den internationale storscene; Champions League.

Vi tror der venter en spændende og tæt kamp, men med United som klare favoritter. Der plejer at være god underholdning på Drømmenes Teater, så hvorfor ikke aflægge et besøg? Du kan se priser på fodboldbilletter til Manchester United vs. Everton i vores oversigt.

Opdateret 26. juli 2018