Manchester United – Everton 9. marts 2024

Har du drømt om at besøge Old Trafford og se en af deres hjemmekampe? Så har du for muligheden nu og mod ingen ringere end Everton.

Billetkompagniet giver dig overblikket over billetforhandlere på markedet, så du nemt kan sammenligne deres priser og løsninger. Find billetter til Manchester United – Everton på denne side.

Find Manchester United – Everton billetter

Manchester United – Everton billetter findes i forskellige prisklasser, alt efter hvilken forhandler du vælger og om det skal være med/uden hotel.

UdbyderPris Med hotelBilletpriser
Ticket21.115 kr.NejKøb ››
Olka Express1.589 kr.JaKøb ››

Vi tager forbehold for at kampdatoen kan have ændret sig. Du kan sammenligne priser uanset.

Se nærmere på mulighederne i oversigten og klik dig ind på det du foretrækker. Bemærk at selvom Olka Express tilbyder inkl. hotel, er prisen herunder blot for selve billetten.

En klassiker i engelsk fodbold

Der findes mange klassikere i engelsk fodbold, men Man United vs. Everton FC er helt sikkert én af dem. Det er to populære og traditionsrige klubber, der har spillet mange underholdende kampe. Der sker bare noget specielt, når de to hold mødes.

Det bliver sjældent kedeligt og det skyldes i høj grad holdenes spillestil. Vælger du at tage til England, kan du derfor forvente dig underholdning for alle pengene. United-fansene får til tider kritik for at være stille på hjemmebane, men et besøg på Old Trafford er alligevel en fed oplevelse.

Du kan finde billetter til flere kampe i engelsk fodbold her.

Nye vinde over Old Trafford

Efter Europa League successen og ikke mindst ansættelsen af Jose Mourinho, fulgte en noget mere kedelige sæsoner der endte med fyringer og senest en ansættelse af Erik ten Hag. Der blæser nye vinde over Old Trafford, hvor der nu i højere grad skal skabes en ny sportslig struktur.

Samtidig ønsker klubben at komme tilbage til gamle dyder med hårdt arbejde. Noget der så småt forsvandt under de forrige managers. Det bliver spændende at se hvordan sæsonen kommer til at gå for Erik ten Hag, hvor der er klare tegn på hvilken spillestil han ønsker.

Vi tror der venter en spændende og tæt kamp, men med United som klare favoritter. Der plejer at være god underholdning på Drømmenes Teater, så hvorfor ikke aflægge et besøg? Du kan se priser på fodboldbilletter til Manchester United vs. Everton i vores oversigt.