Manchester United – Chelsea 6. december 2023

Der er ingen tvivl om at Manchester United og Chelsea er to af de største klubber i Premier League. Selvom De Røde Djævle har en historie med mange titler og triumfer, har det været svære tider de senere år.

Kampene mellem de to klubber er  generelt altid intense og spændende. Ønsker du at skaffe billetter til Manchester United vs. Chelsea, har du muligheden via vores oversigt.

Billetter til Manchester United vs. Chelsea

Se priser og find billetter til Manchester United vs. Chelsea via forhandlerne i oversigten. Du bør bestille i god tid, hvis du vil være sikker på at finde billetter og gode pladser.

UdbyderPris Med hotelBilletpriser
Ticket21.385 kr.NejKøb ››
Olka Express1.034 kr.JaKøb ››

Du kan både vælge at bestille fodboldbilletterne med eller uden hotel, alt efter om du selv ønsker at planlægge den del af turen. Det er helt op til dig selv. Se flere kampe med Man Utd her.

Disse opgør indeholder noget specielt og der kommer til at være vigtige point på spil. Vi tror derfor på at du får en rigtig god oplevelse i Manchester, hvis du tager afsted.

Tætte og intense opgør

Det er helt sikkert et tæt og intenst opgør i vente, hvis du vælger at købe billetter til Manchester United – Chelsea. Det er to fysiske og rutinerede mandskaber, der står over for hinanden. Det er derfor en ægte storkamp og specielt som fan af mandskaberne, må det være en helt særlig oplevelse.

Der er ingen tvivl om at stemningen ikke altid er fantastisk på Old Trafford, men det kan du være sikker på til dette opgør. For ikke nok med det er en vigtig storkamp, så kommer Chelsea med meget trofaste og larmende fans. Der skal derfor nok være god stemning på lægterne og med mange tusinde tilskuere, bliver kulissen formegentlig fantastisk.

Se stjernespillerne på nærmeste hold

Tager du til Old Trafford, får du muligheden for at se stjernespillerne på nærmeste hold og der er rigeligt at tage af. For Manchester United kan man ikke komme uden om danske Christian Eriksen, Rasmus Højlund og Marcus Rashford, mens det bliver spændende at følge Chelsea i sæsonen, med Mauricio Pochettino ved roret.  Der er nok af interessante spillere at iagttage og det er aldrig til at vide, hvem der stjæler overskrifterne.

Én ting er sikkert, det er en helt særlig oplevelse at opleve kampen på stadion. Ikke alene på grund af stemningen, men lige så meget fordi du kan opleve spillet på en hel anden måde. Du kan se spillernes bevægelsesmønstre, fornemme tempoet bedre og få mange flere detaljer med. Alle ægte fodboldfans fortjener derfor en tur til Drømmenes Teater.