Arsenal – Manchester United 1. januar 2020

Der venter en utrolig spændende kamp mellem to af englands mest traditionsrige klubber, der begge har givet afkald på en stor trænerskikkelse, i form af Sir Alex Ferguson og Arsene Wenger. Det sætter sine spor på enhver klub.

Begge mandskaber har fået karismatiske managers i spidsen og Arsenal er kendt for at levere underholdende og sprudlende fodbold til tider. Der venter helt sikkert en tæt og spændende dyst. Se priser og find billetter til Arsenal – Manchester United d. 1. januar 2020.

Billetter til Arsenal – Manchester United

Vi gør det nemt og enkelt at se billetpriser og sammenligne mulighederne, når du skal finde fodboldbilletter. Her kan du se forskellige udbydere og deres priser på billetter til Arsenal – Manchester United kampen. Bemærk at priserne kan variere, alt efter hvilke siddepladser der vælges.

UdbyderPris Med hotelBilletpriser
Ticket22.130 kr.NejFind billetter ››
Olka Express3.296 kr.JaFind billetter ››

Vi tager forbehold for at kampdatoen kan have ændret sig. Du kan sammenligne priser uanset.

Find billetter til flere Arsenal kampe her.

United har overtaget på Arsenal i øjeblikket

Der er en tendens til at United har taget på Arsenal i øjeblikket, men om det vender til dette opgør, bliver spændende at se. Der skal uden tvivl nok være masser af tempo og godt spil i kampen, når de to hold tørner sammen. Sådan plejer det at være.

Har du lyst til at se stjerner som Lacazette, Aubemayang, Sanchez og Pogba fra nærmeste hold? Så tag på en fodboldtur til London.

Alexis Sanchez vender hjem

En af de mest interessante historier ved dette opgør og fremtidige kampe, er historien om at Alexis Sanchez vender hjem til sin gamle hjemmebane. Først var det van Persie og nu Alexis. Arsenal er næppe glade for tendensen, selvom Alexis Sanchez var tabt for klubben uanset.

Det bliver spændende at se hvilken velkomst han får denne gang. Det virker i hvert fald som om, at Tottenhams fans endnu ikke har glemt, hvilket hold han tidligere har spillet for.

Opdateret 20. juni 2019