Arsenal – Manchester United 3. September 2023

Der venter en utrolig spændende kamp mellem to af englands mest traditionsrige klubber, med spændende trænerskikkelser på bænken. Arteta og ten Hag har igen fået varme vinde til at brede sig over de to klubber.

Begge mandskaber er kendt for at levere underholdende fodbold og målrige kampe. Der venter helt sikkert en tæt og spændende dyst. Se priser og find billetter til Arsenal – Manchester United kampen.

Billetter til Arsenal – Manchester United

Vi gør det nemt og enkelt at se billetpriser og sammenligne mulighederne, når du skal finde fodboldbilletter. Her kan du se forskellige udbydere og deres priser på billetter til Arsenal – Manchester United kampen.

UdbyderPris Med hotelBilletpriser
Ticket22.130 kr.NejFind billetter ››
Olka Express3.296 kr.JaFind billetter ››

Bemærk at priserne kan variere, alt efter hvilke siddepladser der vælges.

Vi tager forbehold for at kampdatoen kan have ændret sig. Du kan sammenligne priser uanset.

Find billetter til flere Arsenal kampe her.

United har overtaget på Arsenal i øjeblikket

Der er en tendens til at United har taget på Arsenal i øjeblikket, men om det vender til dette opgør, bliver spændende at se. Der skal uden tvivl nok være masser af tempo og godt spil i kampen, når de to hold tørner sammen. Sådan plejer det at være.

Har du lyst til at se stjerner som Ødegaard, Saka, Rashford og Sancho på nærmeste hold? Så tag på en fodboldtur til London.

Hvor står Arsenal henne?

En af de spændende perspektiver ved kampen, er at se hvor Arsenal står henne. Det er for mange ret usikkert før sæsonen, om de bliver en del af topkampen igen eller om de skal nærmere skal kæmpe for top 4 placeringen.

Mikel Arteta skal skabe noget særligt med færre midler end konkurrenterne og det bliver spændende at se om den kommende sæson, mindre om den seneste, eller bliver med pil opad.

På samme måde interessant at følge De Røde Djævle, der med Højlund, Antony, Sancho og Rashford har fået en meget spændende ung offensiv.