Atletico Madrid – Bayern München 2016

Den ene semifinale i årets Champions League 2016 står imellem Atletico Madrid og Bayern München. Hvilket opgør at se frem til. Det er to vidt forskellige stilarter der mødes, hvilket bedst illustreres ved de forskellige spillertyper Guardiola og Diego Simeone, selv var som spillere.

Der kommer til at være fantastisk stemning på lægterne, både på Estadio Vicente Calderon og Allianz Arena. Holdene er kendt for at have et hjemmepublikum, der kan sætte damp på kedlerne og give en fantastisk stemning. Du kan se priser og finde billetter til Atletico Madrid – Bayern München kampen her.

Billetter til Atletico Madrid – Bayern München

Du kan som altid finde fodboldbilletter og sammenligne priser i vores oversigt. Priserne kan svinge hos den enkelte udbyder, alt efter hvilke pladser du vælger.

Vi kan derfor kun anbefale, at du undersøger dine muligheder grundigt. Klik ind for at finde billetter til Atletico – Bayern kampene i CL 2016 og få en fantastisk fodboldoplevelse.

UdbyderKampDatoPrisHotelBesøg
ViagogoAtletico - Bayern27. april 20161.407NejKøb ››
Olka ExpressAtletico - Bayern27. april 20161.614JAKøb ››
Ticket2Atletico - Bayern27. april 2016n/aNejKøb ››
ViagogoBayern - Atletico3. maj 20162.932NejKøb ››
Olka ExpressBayern - Atletico3. maj 20163.562JAKøb ››
Ticket2Bayern - Atletico3. maj 2016n/aNejKøb ››

 

Kan Bayern nedbryde Atletico defensiven?

Mødet mellem Guardiola og Simeone er ikke kun mødet mellem to spillestile. Det er ligeledes mødet mellem to taktisk begavede og unge trænerprofiler. Så udover fantastisk underholdning, bliver der rigeligt med taktiske aspekter for den rigtige fodboldnørd.

Vil Bayerns hurtige kombinationsspil være nok til at nedbryde Atletico defensiven, med Godin i spidsen. Vi så hvor svært Barca havde det mod dem i begge opgør, selv da de var en mand i overtal på Camp Nou. Og det er ikke fordi tyskerne har profiler i MSN klassen.

Men de har noget andet, der kan blive rigtig vigtigt. De har en hovedsstødsstærk Lewandowski, en giftig målnæse i Thomas Müller og en farlig midtbanespiller i Arturo Vidal, der er god til at tage dybe løb ind i feltet. De har kort sagt langt mere hovedsstødsstyrke og Atletico kan derfor ikke tillade indlæg, ligesom mod hold som Barcelona.

Omvendt kan de heller ikke give for meget plads centralt, for Bayern München er gode til det hurtige pasningsspil. Der er ingen tvivl om at Barcelona er et fantastisk hold, men de har kun én måde at spille på. Her har Bayern flere strenge at spille på og så skal man ikke underkende den tyske råstyrke.

Jeg er overbevist om at Atletico Madrid får endnu sværere ved at slå de tyske mestre ud. Særligt fordi de nærmest har genvundet mesterskabet og derfor kan hvile spillere efter behag. Det kan Simeone ikke i samme grad, da de fortsat jagter mesterskabet.

Guardiolas værste frygt; Atletico

Da der blev trukket lod til CL semifinalerne, er jeg overbevist om at Atletico var skrækmodstanderen for Pep Guardiola, mens City var hans favorit. Omend han snart overtræder trænersædet der.

Årsagen er simpel; Atletico har den ubetinget bedste defensiv i hele Europa og så bliver deres kampe ofte mere fight, end flydende spil. Du kan se reaktioner på lodtrækningen her.

Med giftige offensive folk som Griezmann, Koke og Fernando Torres, skal de nok komme til deres chancer. Selvom en kamp mod Real Madrid kan lyde værre, er det et mandskab som er markant nemmere at nedbryde. Det beviser Wolfsburg’s 2-0 sejr på hjemmebane. Samtidig har Pep det ikke godt med disse meget taktiske kampe – og hvem har det?

Disse to opgør rummer så mange aspekter og vi ser sikre på der bliver rigelig med dramatik på banen og fantastisk stemning på lægterne. Du vil derfor få en helt speciel oplevelse, hvis du køber billetter til Atletico Madrid – Bayern München kampene.

Relaterede sider