Barcelona – PSG 8. marts 2017

Vil du gerne overvære det andet CL opgør mellem Barcelona og PSG i den mest prestigefyldte klubturnering? Du kan se billetpriser og forhandlere via vores oversigt lige her.

Billetkompagniet gør det altid nemmere og mere ligetil at finde de rette fodboldbilletter, så du kan komme afsted, for det ER bare en fed oplevelse. Se meget mere her.

Billetter til Barcelona vs. PSG – andet CL opgør

I oversigten kan du priser på billetter til Barcelona – PSG og deres andet opgør i Champions League. Vi forventer en meget spændende kamp, hvor det meste kan ske. Bliver det Lionel Messi, Neymar eller Cavani der løber med overskrifterne?

Der er i hvert fald ingen tvivl om du får en helt unik fodboldoplevelse som fan, dels ved at besøge det berømte Camp Nou og dels ved at overvære en af deres vigtigste kampe i 2017. Se mere her:

UdbyderPrisMed hotelBesøg
Ticket2n/aNejBesøg ››
Olka Express1.614JABesøg ››

Vi opdaterer løbende priserne så vidt muligt.

 

Barcelona – en by med masser at byde på

Det er ikke kun på grund af CL-kampen at du bør tage til Barcelona. Det er en by med masser at byde på og du kan tilmed forvente bedre vejr end herhjemme. Der bør være aktiviteter og ting at lave for enhver, uanset om man er mest til afslapning, kultur, shopping eller noget helt fjerde.

Du kan med fordel kombiner kampen på Camp Nou, med andre oplevelser og et ophold der varer flere dage. Valgt er dit, men du kommer helt sikkert til at opleve en fodboldkamp med helt specielle spillere. Ingen tvivl om det er noget andet at opleve superstjerner som Messi og Neymar live på stadion.