Barcelona – Real Madrid 19. marts 2023

Opgøret mellem Barcelona og Real Madrid bliver altid fuldt tæt. El Clasico er kampen hvor to af verdens bedste hold mødes og så har de enorm betydning for hvem der ender med mesterskabet.

Har du lyst til at se kampen mellem de to giganter? Du kan sammenligne priser og finde billetter på denne side. Vi viser dig hvilke forhandlere der udbyder billetter til kampen, så du kan få en helt særlig oplevelse.

Køb billetter til Barcelona – Real Madrid

Kampen mellem Barcelona vs. Real Madrid behøver næppe en introduktion og den sælger sig selv. Alle ægte fodboldfans drømmer om at opleve El Clasico på stadion og selv billetterne koster lidt ekstra, er det helt bestemt oplevelsen værd. Se priser og køb billetter til Barcelona – Real Madrid via oversigten.

UdbyderPris Med hotelBilletpriser
Ticket24.530 kr.NejFind billetter ››
Olka ExpressukendtJaFind billetter ››

Vi tager forbehold for at kampdatoen kan have ændret sig.

 

50 af de bedste mål i El Clasico

Der er blevet scoret rigtig mange flotte mål i El Clasico og det er nærmest umuligt at udvælge de 10 bedste. Men der kan ikke være tvivl om at alle disse 50 mål er sande perler, der viser hvor flot spil og lækre detaljer du kan forvente, når de to hold mødes.

Det er begivenheden hvor de helt store stjerner folder sig ud og viser sig fra deres bedste side. Mødet mellem FC Barcelona og Real Madrid er altid noget helt specielt og selvom billetpriserne er noget højere, er det bestemt oplevelsen værd. Se 50 fantastiske mål i denne video: