Barcelona – Valencia 15. september 2019

FC Barcelona – Valencia er klassiker i spansk fodbold og med god grund. Historien viser mange gode og jævnbyrdige kampe, hvor Valencia flere gange har taget point fra det spanske storhold. Der er derfor ingen tvivl om at Barcelona mod Valencia CF er et opgør, der er værd at følge.

Har du drømt om at se fodbold på Camp Nou, kan du finde billetter og se prisniveauet på Billetkompagniet.dk. Vi giver dig overblikket og hjælper dig med at finde de rette fodboldbilletter. Billetter til priser der matcher dine behov og ønsker.

Find billetter til Barcelona – Valencia

Du kan sammenligne billetpriser på kampen i oversigten. Priserne afhænger generelt meget af, hvilke kampe og udbydere du vælger. Klik dig ind for at se billetter til Barcelona vs. Valencia og hvad de koster.

UdbyderPris Med hotelBilletpriser
Ticket21.183 kr.NejFind billetter ››
Olka Express1.290 kr.JaFind billetter ››

Vi tager forbehold for at kampdatoen kan have ændret sig.

Er Valencia på vej tilbage?

Mestalla-holdet er kendt for at være et tophold i spansk fodbold, men den seneste tid har de haft svært ved at finde samme takter. Atletico Madrid har overtaget rollen som første udfordrer. Nu ser det dog ud til at Valencia har genfundet melodien og de er nu tilbage i toppen af spansk fodbold.

Det store spørgsmål nu, er om Valencia er på vej tilbage. For med en rigmand i ryggen og mange gode spillere, bør det i hvert fald lykkedes med tiden. Uanset hvad, plejer disse kampe mellem Barcelona og Valencia at blive anset som storkampe i La Liga. Interessen er stor og Barca vinder sjældent stort (pånær deres vanvittige 7-0 sejr).

Vi forventer altså en god og velspillet kamp, med en del mål og mere spænding end de fleste forventer.

Se billetter til andre storkampe i spansk fodbold her.

Opdateret 8. juli 2019