Chelsea – Arsenal 21. oktober 2023

Vil du gerne se kampen mellem Chelsea og Arsenal? Der venter et spændende opgør, hvor der er vigtige point på spil. Det er to klubber der altid er med i toppen af Premier League og garant for underholdende fodbold.

Du kan nemt sammenligne priser og finde billetter til Chelsea – Arsenal opgøret via Billetkompagniet. Se meget mere herunder.

Billet til Chelsea – Arsenal kampen

Leder du efter billet til Chelsea – Arsenal kampen, kan du finde det via vores oversigt. Bemærk at dine valg af pladser kan påvirke prisen, ligesom du både kan vælge at booke billetter med og uden hotel.

UdbyderPris Med hotelBilletpriser
Ticket21.671 kr.NejFind billetter ››
Olka Express2.006 kr.JaFind billetter ››

Vi tager forbehold for at kampdatoen kan have ændret sig. Du kan sammenligne priser uanset.

Altid masser af drama og mål

Der er efterhånden mange klassikere imellem de to mandskaber. Specielt i perioden med Jose Mourinho og Arsene Wenger, var der masser af intensitet og ære på spil imellem de to hold. Noget der medførte mange klassikere imellem de to hold.

Det indebærer en imponerende 6-0 hjemmesejr med Mourinho på trænerposten, hvor Wenger fik et smertefuldt nederlag mod sin værste rival. Mange fodboldfans kan sikkert også huske Arsenals fænomenale 3-5 udesejr hvor et hattrick af velspillende Van Persie, var med til at afgøre sagerne. Der mangler ikke mindeværdige kampe imellem de to storklubber og du har nu chancen for at opleve endnu en klassiker live.

Find en billet til Chelsea vs. Arsenal kampen og oplev alle stjernerne fra nærmeste hold. Det er altid noget andet at se spillerne live, hvor man i højere grad kan se deres bevægemønstre, attitude og arbejdsindsats.