Forudsigelse: CL finalen 2021/2022

Der venter en spændende Champions League sæson, hvor der igen kan være tilskuere på lægterne.

Vi ser frem mod CL sæsonen 2021/2022 med en optakt og vores bud på, hvem der ender i Champions League finalen.

Vores favoritter

Manchester City, Bayern München, Real Madrid og PSG

Hvor er sidste års vindere, Chelsea? Hvor er Liverpool og Barcelona? De spørgsmål er det sikkert nogle der undrer sig over.

Lad det være sagt, det har været vanskeligt, men Liverpool har haft en skuffende sæson og der er uro i Barcelona, hvor vi ikke har den store fidus til Ronald Koeman, eller de mange fejlkøb. Placeringen i La Liga (nr. 3) sidste sæson var dårligere end længe, så vi ser ikke Barca gå hele vejen.

Chelsea er et ung og spændende offensivt mandskab, men kan de vinde to år i træk? Det har kun Real Madrid gjort! Vi tror det ikke, men de er bestemt en outsider.

Vores outsidere

Chelsea, Manchester United, Juventus og Barcelona

Feltet af outsidere er stort og kan være svært at fastlægge, allerede inden sæsonen går i gang og transfervinduet er lukket i.

Vi har udvalgt vores fire fortrukne outsidere, der når de rammer formen, kan slå alle modstandere.

Chelsea er selvskrevet med det potentielle holdet rummet og med sidste års CL-triumf. Manchester United ventes at forstærke sig i sommervinduet og med både Sancho og Varane, kan det passende være de sidste brikker der mangler i puslespillet. Begge hold er unge, med stort potentiale og på vej frem.

Historien om Juventus og Barcelona er lige omvendt. Det er hold der spillemæssigt er et stykke fra tidligere niveau, de har et gammelt hold, men til gengæld også masser af rutine. Kan du afskrive hold med Lionel Messi og Cristiano Ronaldo på banen? De har bestemt en chance, men i 2021/2022 sæsonen, anser vi dem som outsidere.

Har du lyst til at overvære CL-finalen? Se hvor du kan finde billetter til Champions League finalen her.

Vores bud: CL finalen 2022

Manchester City – PSG

Manchester City har på mange måder én af de bedste trupper og managers ved roret, og efter sidste års skuffende finalenederlag, må de være ivrige efter at stå i finalen igen. De har sagt farvel til Agüero, men forventes at hente en topangriber. Harry Kane er den spiller, der er blevet rygtet mest til City, men et skifte virker svært.

Uanset hvad, forventes de at hente en klassespiller. Lautaro Martinez er et andet godt bud, med tanke på Inters økonomiske situation. De kommer med sikkerhed kun styrke ud af sommervinduet.

Den anden plads tror vi PSG tager. Meget kan ske endnu, for hvis Mbappe skifter til Real Madrid som rygtet, vil vores forudsigelse nok være en anden. Alt efter hvad der sker i transfervinduet, kan det sagtens være vi opdaterer vores forudsigelse.

Men i skrivende stund har PSG både Mbappe og Neymar af offensive profiler, med Marquinhos som defensiv styrmand. De har samtidig allerede hentet Donnarumma og Wijnaldum ind, mens flere ventes at komme. Så de kommer igen i år, til at have en bred og stærk trup. Af de har en nemmere fransk liga, kan give dem det overskud i CL, der ender med at gøre forskellen.

Har rigmændende sejret?

Det interessante spørgsmål er, om rigmændende har sejret? For det er de to nyrige klubber Man. City og PSG, der har været fremme ved finale/semifinalerne de seneste år, og som sagtens kan ende der igen i 2022.

Det korte svar må være JA! Det har de og financial fair play trådte ikke i kraft, da der var anklager mod Manchester City. Vi må i hvert fald konstatere, at de har formået at købe sig til nogle af de bedste mandskaber og til at blive en dominerende faktor i international fodbold.

En af de positive elementer ved det er, at der er kommet større konkurrence om CL-trofæet og ikke mindst om titlen i Premier League, hvor både Manchester City og Liverpool igen er begyndt at blande sig. Det giver en turnering, der er mere spændende end længe.

Det sidste MEN er, at ingen af holdende har vundet turneringen for nylig, trods finaledeltagelse de seneste par år. Den ultimative skalp har de alså ikke fået endnu, og det gør heller ikke noget, at de må vente lidt endnu. Champions League er et trofæ, man skal gøre sig fortjent til.