Forudsigelse: CL finalen 2023/2024

Artiklen er opdateret 3. august 2023

Der venter en spændende Champions League sæson, hvor der igen kan være tilskuere på lægterne.

CL sæsonen 2023/2024 starter inden længe og Billetkompagniet kommer her med vores bud på, hvem der ender i Champions League finalen.

Vores favoritter

Manchester City, Bayern München, Real Madrid og PSG

Vi mener at disse fire hold pt. virker som de mest oplagte bud på en vinder.

Sidste års vindere fra Manchester City virker stærke, mens at Bayern München og Real Madrid er traditionsrige klubber med stolte traditioner, så de kan aldrig udelukkes.

Vores outsidere

Barcelona og Manchester United

De to mandskaber mødtes sidste år i Europa League, men der er ingen tvivl om de hører til i det fornemmeste selskaber. Barcelona vandt det spanske mesterskab, mens Manchester United viser meget lovende takter under Erik ten Haag. De to mandskaber er vores bud på en outsider, i fællesskab med Arsenal.

Arsenal tabte pusten i slutningen af sidste sæson, og vi har generelt vores tvivl om hvorvidt de kan gå hele vejen i Premier League eller Champions League.

Årets turnering bliver uden Liverpool og Chelsea, mens Juventus har store problemer i det italienske. Tre klubber der normalt også er med helt fremme. Vi ser derfor et favoritfelt og outsiderfelt, der er noget mere begrænset i år, sammenlignet med tidligere.

Det skal blive spændende at se hvordan turneringen forløber og hvordan sidste års finalister fra Inter, kommer til at præstere. Napoli er et andet spændende mandskab. Kan Inter gå hele vejen igen? Det tror vi ikke.

Har du lyst til at overvære CL-finalen? Se hvor du kan finde billetter til Champions League finalen her.

Vores bud: CL finalen 2023/2024

Manchester City – Bayern München

Manchester City har på mange måder én af de bedste trupper og managers ved roret, og efter forrige års skuffende finalenederlag, må de være ivrige efter at stå i finalen igen. De har fået Håland ind der scorer mål efter behag og det kan meget vel være den manglende brik i puslespillet.

Bayern München tromler videre i vanlig standard og vi tror simpelthen der er mere sammenhængskraft i dem, sammenlignet med PSG. Lykkedes de med at hente Harry Kane har de fået en fuldgod erstatning for Lewandowski og det kan være det sidste de mangler, før de kan løfte trofæet. Meget står og falder med, om de får hentet en ny topangriber.

Vi tror på en finale imellem Manchester City og Bayern München.

Det skal blive spændende at følge resten af sæsonen.

Har rigmændende sejret?

Det interessante spørgsmål er, om rigmændende har sejret? For det er de to nyrige klubber Man. City og PSG, der har været fremme ved finale/semifinalerne de seneste år, og som sagtens kan ende der igen i år.

Det korte svar må være JA! Det har de og financial fair play trådte ikke i kraft, da der var anklager mod Manchester City. Vi må i hvert fald konstatere, at de har formået at købe sig til nogle af de bedste mandskaber og til at blive en dominerende faktor i international fodbold.

En af de positive elementer ved det er, at der er kommet større konkurrence om CL-trofæet og ikke mindst om titlen i Premier League, hvor både Manchester City og Liverpool igen er begyndt at blande sig. Det giver en turnering, der er mere spændende end længe.

Det sidste MEN er, at ingen af holdende har vundet turneringen for nylig, trods finaledeltagelse de seneste par år. Den ultimative skalp har de alså ikke fået endnu, og det gør heller ikke noget, at de må vente lidt endnu. Champions League er et trofæ, man skal gøre sig fortjent til.