Forudsigelse: CL finalen 2022/2023

Artiklen er opdateret 26. oktober 2022.

Der venter en spændende Champions League sæson, hvor der igen kan være tilskuere på lægterne.

CL sæsonen 2022/2023 er ved at være igennem gruppespillet og Billetkompagniet har taget temperaturen og kommer med vores bud på, hvem der ender i Champions League finalen.

Vores favoritter

Manchester City, Bayern München, Real Madrid og PSG

Vi mener at disse fire hold pt. virker som de mest oplagte bud på en vinder.

Chelsea er en farlig outsider, der har gjort det før. Det samme er Liverpool, omend de virker til at være lidt fra vanlig standard, men det er en lang turnering.

Real Madrid har vundet turneringen mange gange, flest af alle, men det er vanskeligt at tro på de gør det igen. Det er vel kun et spørgsmål om tid, før de nyrige stor klubber Man City og PSG vinder titlen. Bayern München virker igen stærke, selvom der er sket udskiftning på angriberposten – Mané for Lewandowski.

Vores outsidere

Chelsea og Liverpool

Feltet af outsidere er stort og kan være svært at fastlægge, men særligt Chelsea og Liverpool er værd at nævne. Mange eksperter har været betaget af Napoli’s spil indtil videre i turneringen, men det er vanskeligt at se de går hele vejen. En kvartfinale/semifinale bliver formegentlig det længste, de kommer. Det er vores bud.

Vi har udvalgt vores fire fortrukne outsidere, der når de rammer formen, kan slå alle modstandere.

Begge klubber har selv i mindre gode sæsoner, formået at løfte trofæet med de store ører, så de vil altid være i spil til titlen. De har begge gode trupper, og kan slå alle på dagen.

Har du lyst til at overvære CL-finalen? Se hvor du kan finde billetter til Champions League finalen her.

Vores bud: CL finalen 2022/2023

Manchester City – Bayern München

Manchester City har på mange måder én af de bedste trupper og managers ved roret, og efter forrige års skuffende finalenederlag, må de være ivrige efter at stå i finalen igen. De har fået Håland ind der scorer mål efter behag og det kan meget vel være den manglende brik i puslespillet.

Bayern München tromler videre i vanlig standard og vi tror simpelthen der er mere sammenhængskraft i dem, sammenlignet med PSG. Mbappe, Messi og Neymar lyder skræmmende, men når der skal forsvares, ser man ikke meget til dem. Det tror vi bliver en svaghed der udstilles, mod de allerstærkeste mandskaber. Vi går derfor med en finale imellem Manchester City og Bayern München – med Man. City som vinder!

Det skal blive spændende at følge resten af sæsonen.

Har rigmændende sejret?

Det interessante spørgsmål er, om rigmændende har sejret? For det er de to nyrige klubber Man. City og PSG, der har været fremme ved finale/semifinalerne de seneste år, og som sagtens kan ende der igen i år.

Det korte svar må være JA! Det har de og financial fair play trådte ikke i kraft, da der var anklager mod Manchester City. Vi må i hvert fald konstatere, at de har formået at købe sig til nogle af de bedste mandskaber og til at blive en dominerende faktor i international fodbold.

En af de positive elementer ved det er, at der er kommet større konkurrence om CL-trofæet og ikke mindst om titlen i Premier League, hvor både Manchester City og Liverpool igen er begyndt at blande sig. Det giver en turnering, der er mere spændende end længe.

Det sidste MEN er, at ingen af holdende har vundet turneringen for nylig, trods finaledeltagelse de seneste par år. Den ultimative skalp har de alså ikke fået endnu, og det gør heller ikke noget, at de må vente lidt endnu. Champions League er et trofæ, man skal gøre sig fortjent til.