Liverpool – Arsenal 23. december 2023

Liverpool og Arsenal tørner sammen i Premier League sæsonen 2023/2024. Der kan være tale om en tidlig topkamp, hvor en god start er altafgørende for den resterende del af sæsonen.

Begge hold kan være svære at vurdere på forhånd, selvom Liverpool må være de klare favoritter. Tag en tur til Anfield, for at opleve den fede stemning til PL bold. Se priser og find billetter her.

Find billetter til Liverpool vs. Arsenal

Her kan du se priser og finde billetter hos forskellige udbydere.

UdbyderPrisMed hotelFodboldbilletter
Ticket22.196NejFind billetter ››
Olka Express2.838JAFind billetter ››

Vi tager forbehold for at kampdatoen kan have ændret sig. Du kan sammenligne priser uanset.

Liverpool og Arsenal er to af de mest traditionsrige klubber i Premier League. To hold der står godt til hinanden og som ofte indebærer gode kampe, med masser af mål. Hvem husker ikke den vanvittige 4-4 kamp, hvor Arshavin scorede 4 mål!

En oplevelse du sent vil glemme

You’ll never walk alone

Der er ingen tvivl om at et besøg på det legendariske Anfield, vil være en oplevelse du sent glemmer. En god destination og valg af Premier League stadion, uanset om du er Liverpool eller Arsenal fan.

Mange danskere vælger også at se deres favorithold på udebane, da det netop giver muligheden for at opleve andre stadions og stemningen på disse. Er det tilfældet for dig, findes der få mere stemningsfyldte arenaer.

Man får næsten lyst til at synge med på “You’ll never walk alone” sangen, selvom man holder med udeholdet. Vi kan derfor varmt anbefale en tur til Liverpools hjemmekampe.

Se mere om Liverpool og deres kampe her.

Vi slutter af med en video fra den historiske 4-4 kamp, der viser Anfield Road og PL fodbold fra sin bedste side. En oplevelse værd for alle der elsker bold.

Flere stjerner på vej

Den store TV-aftale gør at Premier League fodbold bliver mere og mere attraktiv og eksponeret over hele verden. Klubberne modtager ekstremt mange millioner og det giver penge at investere i store stjerner.

Vi forventer derfor at flere store stjerner er på vej til ligaen, ikke mindst til Arsenal og Liverpool FC. Det bliver spændende at følge hvordan det hele løber af staben. Ønsker du at se flere aktuelle PL-kampe, kan du gøre det her.