Manchester United – Leicester 18. februar 2023

Manchester United møder Leicester City i Premier League. En kamp der nu virker langt mere interessant og spændende, end før i tiden. Udover at opleve Old Trafford tæt på, vil du få muligheden for at se danske Christian Eriksen i aktion.

Der er nok med perspektiver for kampen og ikke mindst fordi den har meget at sige for tabellen. Du kan se billetpriser og aktuelle forhandlere hos os, hvis du gerne vil købe billetter til kampen.

Billetter til Man United – Leicester

Se vores oversigt med billetter til Man United vs. Leicester og klik ind for at se nærmere. Vi anbefaler du besøger flere udbydere for at undersøge de ledige pladser, inden du fx. vælger den billigste løsning. Pladstyperne kan til tider være forskellige og afspejle sig i prisen.

UdbyderPris Med hotelBilletpriser
Ticket21.098 kr.NejFind billetter ››
Olka Express1.312 kr.JaFind billetter ››

Vi tager forbehold for at kampdatoen kan have ændret sig. Du kan sammenligne priser uanset.

Gå til oversigten med andre Manchester United kampe.

 

Storklubben mod Underdog’en

Der er ingen tvivl om at Manchester United – Leicester City opgøret, generelt er storklubben mod underdog’en. Davids kamp mod Goliat. Men ét er budget, økonomi og historie, noget andet er det aktuelle spil på banen.

Vi er overbeviste om at det bliver en meget lige kamp og med det spil Leicester har vist forrige sæsoner, kan de sagtens tage alle 3 point på Old Trafford. Det bliver hvert fald en kamp med masser af fart, på bedste Premier maner, da Leicester-drengene vil komme med al deres power og hurtighed.

Vardy vs. Rashford

En af de mest interessante dueller i kampen, er de to offensive topangribere. Hvem vinder kampen mellem Vardy vs. Rashford? Ronaldo har måtte opgive pladsen som frontangriber til Rashford, der kan mønstre samme hurtighed som Jamie Vardy. Spørgsmålet er bare hvem der er giftigst på dagen? Eller bliver det en helt tredje spiller? Det kan meget vel tænkes.

Leicester har udviklet sig til at være en fantastisk historie om, hvor langt man kan komme med teamwork, passion og hårdt arbejde. Noget man til tider kan savne hos topholdene og verdens bedst betalte spillere. Uanset hvad, tror vi at du kan forvente en rigtig begivenhedsrig kamp.