PSG – Barcelona 14. februar 2017

Det er blevet trukket lod og de to giganter PSG og Barcelona tørner sammen i Champions League. Vi forventer et tæt, men meget velspillet opgør imellem to af forhåndsfavoritterne i turneringen. Søger du fodboldbilletter til kampen? Så find dem her.

Der er mange spændende elementer i kampen og spørgsmålet er om Barca kan genfinde storformen inden de løber ind i PSG. Det bliver de nødt til, hvis de ønsker videre avancement. Du kan se priser og finde billetter til første CL opgør d. 14. februar 2017 lige her.

Billetter til PSG vs. Barcelona 2017 – første CL opgør

Billetkompagniet har lavet en oversigt med forhandlere, hvor du kan finde billetter til PSG vs. Barcelona i 2017. Det er første CL opgør og man kan derfor forvente et spændende opgør, hvor alting fortsat er på spil. Du kan altid vælge at kombinere turen med et weekendophold eller en uge i Paris, hvor vejret er fornuftigt på denne årstid. Se priser på billetterne herunder.

UdbyderPrisMed hotelBesøg
Ticket2n/aNejBesøg ››
Olka Express3.724JABesøg ››

Vi opdaterer løbende priserne så vidt muligt.

Find fodboldbilletter til andre Champions League kampe lige her.

 

Paris er en fantastisk by

Har du ikke allerede været i Paris, skal du vide det er en fantastisk by. Den er både romantisk, gode shoppingmuligheder og rummer masser af kultur. Der vil helt sikkert være noget for enhver smag.

Et ophold i byen vil være perfekt at kombinere med en CL-kamp, uanset om du er afsted med vennerne, familien eller din kæreste. Der er jo ingen der siger I skal gøre alting sammen.

Du kan med fordel planlægge turen hjemmefra, så fodboldkampen kun er én af flere events i tager til undervejs. Det er ikke fordi billetpriserne er de laveste, men omvendt får du en fed oplevelse og det er de færreste fodboldfans der har oplevet CL fra første parket.